Parintii tai te iubesc prea mult si fac tot posibilul sa te protejeze, fiindca riscul sa fii lovit de masina este extrem de mare.
Obsesiile astea ar trebui sa le canalizezi spre un sport care este facut in siguranta, intr-o sala: handbal, volei, baschet, inot, tenis samd.
Acelasi lucru i l-am spus si eu lui fii-miu care era obsedat de motocicleta si pana cand a murit prietenul lui, izbit de o masina, nu m-a crezut. Intre timp si-a luat permis auto si sofeaza de peste 10 ani, dar niciodata nu a mai vrut sa-si ia motocicleta.
Nu-i nimic sanatos si safe daca iti iei skatebord sau bmx fiindca sunt soferi teribilisti, care acum pun mana pe masina si sofeaza nebuneste nerespectand nici o regula de circulatie, fara sa le pese ca pot lovii un copil cu bicicleta sau cu skatebordul.
Vei avea dreptul la alegerea ta DUPA 18 ani cand esti major, dar intre timp esti copil si esti fara frica, odata ce esti incapabil inca sa discerni binele de rau, pericolul de siguranta.
Asculta-ti parintii, ca nu-ti vor raul, dimpotriva!
Unul care se gândește ce vrea copilul la ce își dorește el nu sa mă simt împlinit că el ar ajunge in viața ce vreau eu că asta e problema părinții aleg pentru copii.