| madutza_1916 a întrebat:

Am 17 ani iar prietenul meu 25 si suntem impreuna de 3 ani.la anul fac 18 ani si vrea sa ma ceara in casatorie. vream sa ne mutam impreuna si sa ne casatorim dupa ce termin scoala dar totusi as vrea sa ma dorm din cand in cand la el dupa ce fac 18 ani dar ai mei nici sa nu se gandeasa. mi-e frica ca nu o sa-i conving. i-am spus ca daca nu plec singura dar ma cearta si spune ca nu o sa ma vad nimic de la ea si n-o sa am niciun sprijin din partea ei.va rog spuneti-mi cum as putea s-o conving

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Acum sincer, te cam grabesti si mama ta chiar are dreptate. asa ca lasa-te convinsa de ea, nu te gandi cum s-o convingi tu.

| inna a răspuns:

Nu esti cam tanara sa-ti iei un astfel de angajament?

| fabiola a răspuns:

Esti independenta, ai un servici, aveti cu ce intretine o casa, un copil? Daca da cere parintilor sa-ti dea aceasta sansa, daca nu, asculta de ei, stiu ei ce stiu!

| rabbit a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa te convingi pe tine ca esti prea tanara pentru asa ceva... mai ai timp sa te casatoresti ...si o sa iti para rau mai tarziu ca ai pierdut o perioada asa de frumoasa din viata tawinking
mai asteapta si cand crezi ca esti pregatita sa faci fata atunci cred ca si mama ta va fi de acord happy

| Chuck a răspuns:

Eu iti urez multa bafta daca va iubiti cu adevarat, ceea ce din relatarile tale, cam reiese. Asta este o decizie foarte importanta in viata ta, trebuie sa te gandesti foarte bine.
Cateodata si eu gandesc asemeni tie, dar imi trece. (Ce-i drept, nu am avut vreo relatie longeviva. Oricum am mult timp, deocamdata sunt minor.) Sa nu iti treaca si tie acea senzatie si apoi sa regreti decizia luata, de a te marita. Pe de alta parte, poate fi o dragoste mare si este pacat sa dai cu piciorul.
Eu zic sa mai stai vreo 2 ani, sa locuiti impreuna, de proba si voi doi sa hotarati daca e bine sau nu.
Bahtalos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai maduta.prietenia e una, relatia amoroasa alta, si casnicia cu totul altceva.eu zic sa stai acasa, fiindca asa te faci dorita, si iubita.mutandu-te cu el vei avea responsabilitatile unei casnicii dar nu si siguranta ei.sa nu crezi tot ce auzi si anume ca daca e dragoste certificatul de casatorie e doar o hartie care nu conteaza.conteaza chiar foarte mult.eu personal, sotia mea era totul pentru mine.si a doua zi dupa casatorie era sa plec sa o parasesc.si m-am gandit mai bine si am zis; ca amant poate ma durea in cot. dar ca sot trebuie sa o inteleg si sa o ajut nu sa o parasesc fiindca nu asa face un SOT.de regula apar discutii la traiul asta impreuna inainte de casnicie. tu te grabesti ca mireasa la pat? ai rabdare sa fii mireasa.cu rabdarea treci marea.graba...strica ...treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai spus bine; vrea sa ma ceara. dar intre a vrea si a face este o mica mare diferenta. un coleg de al meu ii zice altuia; ada ma si tu un kil de vin nou ca ai cules via.nu pot ma ca tu nu ai cules cu mine.pai nu dar am avut intentia.pai si eu incep sa ma gandesc inca de azi.deci vezi ca e o diferenta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cu el de la 14 ani, da? pai avand in vedere ca ai fost doar cu el.nu ai avut ocazia sa cunosti si alte persoane.ai rabdare! vorbeste cu parintii tai.dormi la el, stai cu el. dar nu te muta... o sa ajungi la facultate o sa dai de alte persoane, cluburi, petreceri chestii.nu ai de unde sa stii ca el e sigur barbatul cu care vei sta toata viata.

| madutza_1916 explică:

Pai da dar asta ii ziceam si eu mamei sa stam cam un an impreuna sa vedem cu ne intelegem ca este altcumva cand stam in casa amandoi dar mama spune cand ma marit at sa dorm prima oara la el.tot ca pe timpuri.ca se face de ras. offffffffff