La 17 ani și 4 luni ești încă mică pentru sex, iar prietenul tău nu are nici el vârsta și maturitatea necesară spre a fi părinte, în caz de „ accident sexual" care mai și plânge.
Pe vremea mea și a tatălui tău nu erau admise avorturile, iar băieții își cam începeau viața sexuală cu femei mai mari ca vârstă și mai experimentate, și apoi având ceva experiență, erau cu fete de aceiași vârstă sau cu unele cu an doi mai tinere / mici.
Tu te gândești la plăcerile vieții sexuale dar neglijezi responsabilitățile, care apar: boli, sarcină nedorită.
Privitor la tatăl tău „„ dupa mintea lui ar trebui sa-mi incep viata sexuala cand sunt deja casatorita..."== este o „lozincă " pe care nu o crede nici el, sau o crede dacă e tâmpit.
Pe vremea lui și a mea fetele își cam începeau viața sexuală, după anul 1 de facultate și cel târziu în al doilea semestru al anului 3 de facultate, deci după 19 ani și jumătate.
Dacă faceți sex pe ascuns, că se poate și asta, nu veți respecta niște minime condiții de evitare a unei sarcini nedorite.
El trebuie să se spele cu apă și oțet, "pe gânditor" și pe mâini, iar tu după actul sexual, trebuie să faci o spălătură vaginală acidă --apă cu oțet---.
Nu vorbesc de făcut duș, și de alte treburi, legate de o minimă igienă.
Deci trebuie să afli despre metodele de evitate a unei sarcini nedorite, cam toți adulții ne idioți le cunosc, sunt scrise în cărți de sexologie și de igiena intimă a femeii șamd.
Dacă folosește prezervativ, care nu se rupe și ejaculează în prezervativ poți rămâne gravidă. Chiar în timpul ejaculării „gânditorul", se micșorează și poate să se scurgă lichid spermatic din prezervativ, că rămâne ceva loc între gânditorul puțin micșorat și prezervativ.
Deci el trebuie să-și scoată gânditorul din femeie înainte să termine de ejaculat.
Dacă este lipsit de experiență scoate târziu gânditorul, și prezervativul cu tot conținutul său rămâne în femeie, și se varsă pe acolo.
Deci anterior ejaculării individului, femeia este preferabil, să fie deasupra bărbatului.
Dacă s-a rupt prezervativul sau au fost ceva probleme imediat trebuie să treci pe spălătură vaginală acidă.
Poate fi și prea târziu, că este treabă se secunde.
Dacă voi faceți sex oprind liftul între etaje, nici pomeneală de „ spălătură vaginală acidă".
Bănuiesc că ai auzit de fata aia care a murit într-un spital județean, că a vrut să se opereze de amigdalită.
Ce crezi că avortul este fără riscuri?
Deci primul tău partener sexual, trebuie să fie un bărbat cu suficientă experiență sexuală, care să te ferească el.
Deci un bărbat care a avut cel puțin 6 ani de viață sexuală și nu unul lipsit de experiență sexuală.
Pot fi și 2 inocenți în materie de sex, și ea străină de subiect și el la fel, dar riscul de sarcină nedorită este foarte mare.
Depinde ce fel de barbat este! Sunt o gramada de barbati si fiecare este diferit!
Nu inteleg cum la perioada asta sa nu te fi parasit,... poate a facut vreun juramant de absistenta ceva! in general o relatie se numeste abia dupa ce ai facut si sex! in rest infine...nu cred ca mai poate astepta prea mult! iar in legatura cu tatal tau poate crede ca deja ti ai pierdut virginitatea! te ai intrebat asta?