| anna_6885 a întrebat:

Am 17 ani, si am o criza existentiala...tot ce credeam in trecut, acum mi se par stupiditati, imi pun intrebari la care nu gasesc nici un raspuns, iar daca gasesc ceva, asta conduce la o noua intrebare. Nu-mi gasesc rostul, nu stiu ce vreau, cine sunt...stiu doar ca exist, si imi place asta. Imi e frica de mediocritate, de banalitate, imi e frica sa nu devin ceea ce detest cel mai mult. Urasc starea asta si nu stiu ce sa fac sa ies din ea.

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ştiu cum e, am trecut şi eu (poate mai trec şi acum thinking) prin aşa ceva. Din păcate nu îţi pot da sfaturi concrete fără să ştiu prea multe, dar îţi recomand o carte care poate te-ar putea ajuta. Se numeşte Lupul de stepă şi e scrisă de Herman Hesse. În timp ce o citeşti să pui accent nu pe problemele lui Harry (în care probabil te vei regăsi) ci pe ceea ce e nevoit să facă pentru a scăpa de ele.
E prea târziu acum să mai gândesc filosofii. Când îmi voi aminti ce voiam să zic te voi mai contacta, cred...

5 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

You're just growing up... e cât se poate de normal să te schimbi la vârsta asta happy

| TeddyAn a răspuns:

Ba nu, nu urasti starea aceasta pentru ca te face sa te simti intr-un fel superioara celor din jurul tau. E bine sa ai intrebari (chiar daca nu gasesti mereu raspunsul cel mai apropiat de adevar), intotdeauna intrebarile existentiale au fost un bun subiect de discutie intre "mici genii". Cauta pe cineva care isi pune aceleasi intrebari ca tine si vei vedea ca totul o sa fie mai bine

| annahandball a răspuns:

Toti oameni au intrebari la care nu gasesc raspunsul! Asta nu inseamna ca trebuie sa te agiti sa gasesti tu un raspuns. Unele intrebari nu au raspunsuri (ex:Cand o sa fie sf lumi?)! La altele exista doar banuieli! Rostul tau in lume in momentul de fata e sa iti faci prieteni si sa ies din starea asta vorbind si discutand cu oameni. Rostul tau in lume sa sa inveti sa si iti urmezi inima pentru ati face un vitor nu sa te agiti intruna si sa intri intr-o stare de nebunie! Intrebarile suint bune! Fara ele noi nu am o putea purta o conversatie. Numai imagineazati daca nu ar exista intrebarile ce ar fi! Daca nu reusesti sa treci peste acest moment mergi la un psiholog. El te va ajuta mult disctand cu tine despre aceasta problema!

| alexandra3325 a răspuns:

Respira adanc, inchide ochii si imagineaza-ti ca esti o adevarata stea de cinema, ca tu esti asa cum vrei sa fii! Arata-ti fitele si sa vezi ca te vei simti mai bine! avertisment : nu prea multe fite ca ar putea dauna la generozitatea celor din jur!

| DragonuAk47_2463 a răspuns:

Da si eu da asta inseamna ca si tu tragi p nass laughing vb serios da cred ca e normal pentru ca se schimba totu prea repede si aruncea nu mai stii ce sa crezi eu mi-am gasit refugiu in prieteni si fum oricum avind in vedere ca sunt MC si fac mult freestyle cred ca i bine sa gindesc aceste lucruri u incearca sa nu-ti pese o sa mearga