| laviniabeluska11 a întrebat:

Am 17 ani si cred ca sunt o ciudata.Am gusturi diferite faţă de cei de vârsta mea.Adica îmi place să văd violenta.Ador filmele legate de persecutarea evreilor.Am tot felul de ganduri sadice si imi place sa analizez oamenii, sa ii urmaresc. Vreau sa stiu si cele mai mici detalii
Imi place sa ma cert si sa am mereu dreptate.Niciodata nu am suferit dupa vreun băiat sau chestii de genul.Nu imi pasă ce zic alţii despre mine.Dar am momente cand ma apucă niste, crize" de plans.Asta foarte rar.La câteva luni, odată. Plâng câte o ora dar ma calmez si adorm.Am probleme, nu? :*

9 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Esti mult prea normala, ceilaliti sun ciudati, violenta este puna daca vezi partea pozitiva, si evreii conduc lumea este normal sa ai antipatie fata de ei

| Sociopat a răspuns:

Oh, da. r/watchpeopledie

| Deaad a răspuns:

Hitler rules!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...dacă n-o să ajungi să faci ce vezi în filmele alea e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești minunată, mă jur.

| Ruxandra15 a răspuns:

Ador violenta si imi place sa ma cert nespus de mutl maiales daca persoana cu care ma cert nu cedeaza deci cred ca sunt multe in tara asta ca noi

| BlackChocolate1 a răspuns:

Oh,damn...you're perfect! Adica, crezi ca daca nu te preocupa baietii si virginitatea(si alte subiecte de care se intereseaza fetele) ai vreo problema?!

| SteinZer0 a răspuns:

Imi placi. Mai putin curiozitatea ta despre alte persoane, desi cred ca e vorba de anumiti oameni, nu de orice individ.

| AtriUL a răspuns:

Nu esti singura si eu ador violenta practic ma hranesc cu ea si am 15 ani dar toate astea mi se trag de la problemele din familie da ma e ok k

Întrebări similare