Pentru sani incearca sa ii masezi in fiecare dimineata inainte de activitatea ta zilnica incearca sa ii strangi in maini dar nu foarte tare si cam 5 min pe zi... sper sa mearga la mine a functionat
si sper ca macar ce sa masezi ai nu?. macar cat de mici
nu te astepta la o crestere extrem de mare dar totusi...:*
Nu te mai analiz atat! Eu am 14 ani si mai pot sa mai im creasca, dar si eu vreau s imi fac operatie.Cnd implinesti 18 ani te poti iscrie la emisiunea frumusete pe muchie de cutit. Crede-ma e serioasa emisiunea...cunosc o persoana care a participat. Mai asteapta pana la 18 ani.
Nu te teme eu am 16 ani si am sanii cat un pumn si nu imi fac griji ca nu o sa creasca.ai sa vezi ca o sa-ti creasca.nu te jena.si in legatura cu nasul nu iti fa griji, am si eu o colega care este tot in aceeasi situatie,, si nu se simte jenata, se rad si de ea da nu ii bagain seama, daca vrei sa te placa ceilalti, mai intai trebuie sa te placi u
Tu vezi doar defecte. Daca se pot numi asa.
De ce noi, oameni nu ne putem accepta cum am fost creati de Cel ce ne iubeste nu dupa aspect ci dupa suflet?
Si tu... domnisoara de ce asculti de ce zic altii? Vrei sa faci o obsesie cu asta? De ce te compari cu altii? Nu intelegi ca fiecare dintre noi are acel ceva ce il face special?
Oamenii care rad de altii crede-ma ca sunt mai rau decat cei de care rad si vor primi dupa cate vor da.
Acum ce vrei sa iti mai spun? Ca eu nu te pot ajuta cu bani... daca as avea pentru mine ti-as da si tie sa te vad zambind si sa nu mai aud prostii d'astea. Poti purta hainute foarte dragute chiar daca nu ai sani. Du-te la un doctor este cel mai bine... el va stii cu siguranta ce sa iti spuna
Serios fetelor gasiti defecte peste tot, dar singurs problema pe care o aveti e fix lipsa de incredere. Avem fiziologii diferite, asta e nu suntem toate fotomodele (iar eu cu atat mai putin).
Dar daca s-ar plange toate am avea o tara de plangarete; fii multumita ca esti sanatoasa, ca ai o familie si mai lasa sanii, mai ales ca am avazut ca e o obsesie pe tema asta in ultima vreme.
Ok, ai sani mari cu ce ajuta? O sa aiba ce te enerva cand faci sport, pe urma vei intra pe TPU ca de ce baietii se uita numai la sani si nu te intreaba de sanatate si de ce sunt porci si asa mai departe.
Daca cresc (inca ai timp) bine, daca nu bucura-te de ce ai si gata.
Mi se pare o prostie sa te operezi doar de dragul celorlalti. Crezi ca asa vei atrage o categorie superioara de barbati? Nu, doar pe cei superficiali.
Am vazut ca toti de aici spun ca te-ai opera de dragul celorlalti, eu am aceiasi problema dar am numai 14 ani asa ca mai am timp.
1nu te operezi de dragul celorlalti ci te operezi ca sa-ti sporesti increderea si ca sa te simti bine in pielea ta
2asa suntem noi fetele ce, baieti nu sunt complexati de marimea extremitatilor lor?
Acum varsta inca nu-ti permite sa faci operatie, eu am folosit ulei de marar pentru masaj, a dat rezultate nu cine stie ce dar a dat, mai este tinctura de marar, in special produsele pe baza de marar si lemn dulce dau rezultate. cel mai bine ar fi sa mergi la plafar iar tipa de acolo te va indruma.succes.ciaw
Nu iti mai dori asa mult sa iti creasca sani, desi ai 17 ani trebuie sa te simti bine in pielea ta! De ex mie mi-au crescut sanii de la 11 ani ii aveam cat una de 13-14 ani si baietii si fetele se mirau de sanii mei, altii ziceau ca imi pun nu stiu cati bureti sh alte chestii deranjante + ca aveam probleme si cu nesimtitii din scoala. De nas nu trebuie sa iti faci atatea probleme, pentru ca nu esti singura persoana cu nasul asa! Sunt multe persoane care au nasul mai stramb si nu dau atata importanta.pana la urma suntem asa cum ne-a lasat D-zeu! Eu iti doresc sa nu mai fi asa obsedata de aspectul fizic.cine te iubeste te iubeste asa cum esti! Pupici:*
Voi credeti ca daca ai sani mari e asa de bine? decat sa ai sani mari si sa nu te simti bine mai bine nu ai si te simti bine...adica pentru voi sanii sunt totul...nu va inteleg