Buna!
Sunt destule fete care cauta doar afectiune si nu neaparat bani si distractie. Daca tu probabil te uiti dupa toate pitipoancele liceului tau, aia care vina care mai de care mai impopotionata si mai machiata, atunci e logic ca nu-ti poti gasi partenera. Alea sunt cele care vor banii. Incearca sa gasesti o fata mai simpla, mai naturala.
Succes!
Stai linistit o fata va veni, te va iubi pentru ce esti nu pentru banii tai. Daca vrei o panarama ai nevoie de bani. Sfatul meu in situatia ta ar fi sa fugi cat mai curand din tara asta.Crede-ma in afara posibilitatile sa faci ceva cu viata ta sunt mult mai mari.Stai linistit prietena o sa ai.
Toate la timpul lor, nu e musai sa parasesti tara ca sa ai gagica pentru ca si la noi te poti descurca daca ai cap indiferent de nivelul de studii care il ai.
Buna!
Nu te ingrijora ca nu vei avea o prietena din cauza banilor, cautati o fata care sa te iubeasca din suflet, nu pentru bani!
Am si eu un prieten care este in situatia ta el din fericire a cautat si a gasit o fata care il iubeste pentru ceia ce e nu pentru bani lui ar fi bine sa faci la fel SUCCESC!