Hei Din punctul meu de vedere este ok situatia ta, adica nu vei regreta niciodata in viitor, te asigur. Poate acum simti un regret, insa prezentul mereu a fost dificil
Si daca vrei un prieten... eu as recomanda sa nu fortezi lucrurile si sa le lasi in voia lor, sa se intample de la sine, fiindca acelea sunt cele mai frumoase. Dar daca totusi vrei... iti poti intreba prietenele despre baietii singuri, poti raspunde la mesaje de pe facebook daca primesti, macar de amuzament, poti incerca sa cauti un grup de baieti cu care sa te intelegi, sa mergi la majoraturi sau in pub-uri diverse. sper ca prima ta relatie sa nu fie o esuare, ci una frumoasa de cara iti vei aduce aminte mereu si apropo si eu am 17ani si primul sarut l-am avut abia vara trecuta si s-a intamplat fara ca eu sa caut, cum faci tu, un baiat si a fost cea mai frumoasa vara din istoria vietii mele de pana acum ♥
Totul este legat de iesiri si anturaj! incearca sa iesi mai des cu prieteni, si in grupuri gasti cat mai mari, si incerca sa fii sociabila, si sa atragi atentia intr-un mod pozitiv mult noroc!
p.s. : nu te mai compara cu generatia de astazi care este de k.cat, toate la timpul lor
Nu e nevoie să "îți găsești" un prieten și de asemenea nici nu există pași pe care să îi urmezi. O relație constă în iubire, nu e doar o joacă sau ceva cool. E ceva mult mai profund decât o joacă de copii. Cel mai frumos este când totul este de la sine, nu trebuie nici să forțezi și nici să grăbești lucrurile. Toate se întâmplă la timpul lor.
Astea da probleme de viata! Lumea e cu fundul in sus. Lucrurile normale au ajuns sa fie probleme existentiale, iar lucrurile deviante au devenit modele pentru adolescenti.
Hey!
De ce sa te simti nasol?
Asta e,nu ai avut un iubit. Si ce daca?
Pentru persoanele acelea mentionate mai sus relatiile sunt niste jocuri amarate. Serios acum,cine se lauda cu numarul de iubiti/iubite?
Nu este vina ta daca nu ai gasit niciun baiat care sa-ti placa. Poate ca ai pretentii prea mari.
Poate ca ai cine stie ce personalitate si nu se "baga" nimeni.
Poate ca ai o anumita personalitate care tine prostii la departare.
E greu de explicat. Vezi tu... sa consideram ca acele lucruri sunt adevarate. Esti sociabila,frumoasa si extrovertita,okay? Atunci de ce nu ai avut un iubit pana acum?
Poate ca respectivii *cei care te plac* vor sa incerce dar nu stiu de unde sa inceapa.
Exista si persoane ca tine.
Te-ai gandit vreodata cate persoane te plac dar nu stii si nici nu vei afla intrucat respectivii nu vor sa faca vreo miscare din diverse motive?
Gandeste-te la asta!
Prietenii nu se fac asa... Tot ce pot spune este ca o sa-ti dai seama atunci cand o sa-l vezi.
Atunci cand ai un "crush" cu cineva *adica atunci cand iti place de el* cu adevarat o sa incepi sa te gandesti cum v-ar sta impreuna,cum va asemanati si tot asa... Incepi sa te gandesti mult la acea persoana.
Nu are rost sa grabesti lucrurile!
Esti fata deci cel mai bine ar fi sa faci ceea ce faci de obicei si sa fii frumoasa. O sa te observe cineva...
Daca iti place de vreun baiat atunci poti incerca sa faci anumite conversatii mai micute ca sa-i dai un semn, ceva...
Daca nu atunci mai bine stai asa. Nu are rost sa-ti faci un prieten din joaca, doar asa ca sa te lauzi ca esti intr-o relatie. Trebuie sa simti ceva, de exemplu degeaba iesi cu cel mai cool baiat din scoala daca nu simti nimic...
Daca primesti mesaje gen "Buna, ce faci " atunci incearca sa le raspunzi daca iti place cum arata. Daca iti place si felul lor de a fi atunci banuiesc ca e de ajuns pentru o relatie, nu?
Ai rabdare! Mai bine sa nu ai nicio relatie decat sa ai una de 3 zile si sa suferi o luna.
Este doar parerea mea.
Sarbatori fericite!
Crystal2004 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: