anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, si nu sunt nebuna, dar am impresia ca incep sa innebunesc, consider ca sunt vampir, peste 2 luni implinesc 18 ani mi-e frica ca se va intimpla ceva, cum pot sa aflu ce se petrece cu mine, mereu am impresia ca cineva ma urmareste, plus la toate mii frica de soare in ultimii 3 ani la lumina zilei practic vad doar ca pri ceata, cum pot gasi o ersoana care ma poate informa, nu regret dar mii frica de ceea ce va urma... ce parere aveti? (urgent)

18 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Altă întrebare la caterincă?

| JustMusic a răspuns:

Nu te mai uita la filme si nu mai citi atatea carti cu vampiri, sau cel putin nu mai crede in ele.
Chestia cu soare poate fi ceva de la ochi, o sensibilitate, care o au multi, inclusiv eu, te duci la oftamolog sa iti faci un control sa vezi daca e o reacti e alergica sau problema cu vedere.

Si daca vrei sa o luam pe parte cu vampirii, daca ar exista un grup secret nu ar avea voie sa divulge chestia asta pana cand tu nu implinesti varsta respectiva, daca o sa se intample ceva o sa iei viata in piept si o sa te adaptezi ce zici de asta?

| AdeElLl a răspuns:

laughing))) eu cred ca te faci varcolacă

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Schimba filmele sau literatura.Cauta ceva mai,, uman,,.

| Hαppiηеss a răspuns:

Eu cred ca ai nevoie de un psiholog!

| mona11111 a răspuns (pentru Hαppiηеss):

Posibil ...nustiu dar nu cred ca sunt bolnava ba chiar sper sa fiu vampir asta ma va ajuta sa fac multe lucruri bune.

| Mariaaa234 a răspuns (pentru Hαppiηеss):

Ai dreptate, Psiholog, fetita, baga la cap!

| Dragonfly6 a răspuns:

Iti bati joc de noi, si vrei sa vezi cati cad in plasa. Ca tot n-am ce face la orelele astea, hai sa dau sfaturi.
Stii ce? nu ma gandeam ca se va ajunge la asta, si nici regizorii filmelor alea cu vampiri nu credeau.
Daca stai toata ziua cu ochii in ecran la vampiri si cu perdelele trase, nu ma mir ca ai sensibilitate la lumina.
Este imposibil sa fii vampir, pentru ca nu exista asa ceva.
Nu te urmareste nimeni, ti-ai bagat in cap ca este cineva langa tine. Spiritele si fantomele nu exista, deci nu te poate urmari nimeni.

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Lasati ma fata in pace, poate o fi vampir

| Capriciu a răspuns:

Tu trebuie sa pleci rapid la psiholog ca deja esti nebuna nu ca inebunesti, dar deja ai devenit nebuna.

| mona11111 a răspuns (pentru Capriciu):

Nu nu sunt bolnava... sper ca cineva va aborda serios aceasta intrebare...iar eu voi cunoaste un vampir pentru a pute trai cu vampirii, acasa deja nu mai pot caci nu ma simt bine cu ai mei (parintii)

| Dragonfly6 a răspuns (pentru mona11111):

Ba esti bolnava. Nu poti sa cunosti unul pentru ca NU EXISTA.

| Capriciu a răspuns (pentru mona11111):

Sunt 2 variante ori esti bolnava psihic, ori intrebarea ta este pusa la misto.

| ade291 a răspuns:

Nu ai cum sa fi vampir, probabil ca te-ai uitat la prea multe filme de genul. Du-te la doctor, si nu ti-o spun din rautate sau ca sa imi bat joc.

| Moshoo a răspuns:

Alt troll?

| Underworld2 a răspuns:

Ai probleme cu vederea draga mea, iar treaba cu "urmaritu-l" este doar imaginatia ta in care tu crezi ca esti"vampir" si cineva te urmareste.

| DBFENCING a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc, esti fana Twilight/The vampire diaries.
Daca te-ai uitat in exces la un film cu vampiri, e normal sa asociezi totul cu vampirii, dar incearca sa te controlezi, sa faci diferenta dintre film si realitate.
P.s imi plac Twilight si The vampire diaries! happy

| DBFENCING a răspuns:

Stiu eu un vampir, da-mi funda si aduga la messenger dariabarbu628 pentru mai multe informatii!