Si mie mi se intampla de foarte multe ori sa fiu indragostita de 2 persoane x_X si sa tin la ele foarte mult, toata lumea ma sfatuieste, la fel cum se intampla si la tine, sa raman cu cea care o iubesc cel mai mult sau cu cea care ma iubeste cel mai mult. E usor de zis dar foarte greu de facut, deoarece in acele momente simti ca le iubesti la fel de mult pe aman2 si ca nu ai vrea sa renunti la niciuna dintre ele, si mai ales ca nu vrei sa le ranesti. E o problema complicata Dar v-a trebui sa faci o alegere si pe cea corecta SUCCES
Poate...dar si cealalta ma iubeste si de cealalta sunt sigur, pentru ca am vorbit azi cu ea si singurul motiv din care nu mi-o spune direct, este ca eu sunt implicat deja. Nu prea am ce face, decat sa astept si sa sper ca timpul le va rezolva pe toate. Insa daca cineva a trecut prin asa ceva, rog sa imi spuna si mie o rezolvare
Pai... e greu dar eu te sfatuiesc sa o alegi pe cea pentru care, atunci cand o vezi iti bate inima cel mai tere si pe cea pe care o vrei cel mai mult alaturi. eu zic sa-ti iei inima in dinti, sa-ti calci pe inima, si sa incerci cu fata de care eti cu adevarat indragostit. asta e parerea mea dar tu sa faci upa cum iti ghideaza inima! eu sper ca te-am ajutat! Noroc!
Ma crezi ca nu am nici cea mai vaga idee...care este aceea...