De ce sa fii complexat de inaltime? Am citit intr-o revista ca toate femeile sunt atrase de barbatii inalti, 80% dintre femei la anunturile matrimoniale precizeaza ca barbatul sa aiba peste 1. 80.
Eu am un tip in liceu dupa care sunt topita de vreo 1. 86 sau chiar mai mult.
Pentru fata incearca sa-ti schimbi frizura, poate asa o sa se puna mai mult accent pe ea decat pe fata.
Gandeste-te cum ai arata daca ai avea 1, 60 si 80 de kg.La inaltimea ta, cred ca arati numai bine.Nu ai de ce sa-ti faci griji nici in privinta fetelor, nu e cazul ca inaltimea unei fete sa fie un impediment pentru tine ( greu ai sa gasesti o fata mai inalta decat tine). Si trasaturile feminine cred ca iti dau un farmec aparte.
Mie nu mi se pare ca ai avea vreo problema, trebuie sa te apreciezi asa cum esti si sa vezi avantajele asa ziselor 'probleme'. Ai mai multa incredere in tine
Fetele prefera in general baietii mai inalti, asa ca nu-ti face probleme
Cat despre trasaturile fetzei nu stiu ce sa zic..am vazut odata un baiat, avea niste gene atat de lungi, dar totusi ii faceau ochii atat de fruuumooosi
Acum prin "trasaturi feminine" nu stiu exact la ce te referi
Am inteles, de fapt stiam aceste lucruri, insa simteam nevoia sa mi le confirme cineva.
Jojo, probabil am exagerat cand am spus trasaturi feminine, poate acum nu mai este asa, insa pe la 6-7 ani toti imi spuneau ca ar fi trebuit sa fiu fata (probabil ca in gluma, insa m-a marcat acest lucru).
misauratcuviata întreabă: