Esti destul de maricica ca sa stii ce vrei de la viata
Doar o luna? bat-o vina! daca era mai mult...era mai bine de ce zic asta? pentru ca intr-o luna nu v-ati cunoscut foarte bine,cu cat o sa treaca timpul mai mult o sa tineti unul la celalalt,o sa va atasati unul de celalalt mult mai mult si cand o sa va doriti sa faceti acel pas o sa va apropie si mai mult, nu i te darui asa usor, lasa-l sa ma fiarba putin, sa vezi ce intens o sa fie atunci momentul crede-ma! asta e parerea mea!
el cati ani are? sper sa fie mai mare decat tine sa stie ce are de facut si sa nu iti para rau, sa fi mandra de ce ai langa tine.
Bafta! e mai incitant sa amanati momentul culminant.
Daca nu va insista, inseamna ca e baiat bun. Daca il vezi ca umbla cu smecherii, tot ce isi doreste e sa ajunga in pantalonii tai.
Buna!
E normal sa incerce,e baiat. Raspunsul e la tine. Tu decizi daca iti doresti sau nu.
Crezi ca merita?
Ai grija sa nu regreti. Esti la o varsta totusi frageda,cand hormonii si fluturasi in stomac cam urla in tine si nu mai gandesti.
Daca iti doresti sa faci dragoste cu el, mergi la el acasa. Daca nu iti doresti nu mai merge.
Daca mergi ii vei da sperante(adica va crede ca vrei, ca asta e motivul pentru vrei sa mergi la el)
Daca nu vrea doar sex de la tine, va intelege si va accepta situatia.
Succes!
Aaa, si sa nu uitati sa va protejati
Buna! Eu, dupa parerea mea, daca il cunosti si ai incredere in el si crezi ca este in regula e decizia ta.Esti totusi tanara si putin nerabdatoare ca multe altele si unele si-au dat seama ca au facut greseala vietii lor. Sper ca te-am ajutat! O zi buna in continuare!