| ionutz_3878 a întrebat:

Am 17 ani si sunt foarte mic de statură. 1, 56 cm si unii copii rad de mine si spun ca sunt foarte mic.
De fete ce sa mai spun, nu am nici o iubita si nici nu stiu daca s-ar uita vreuna la mine din cauza inaltimii.
Spuneti-mi si mie ce e de facut?

4 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Poti sa te duci la bachet sau volei,sporturile astea chiar inalta sau daca nu ai posibilitatea sa te duci la un club,fa-i in timpul liber,improvizeaza un cos si fa-i sarituri. Daca nu functioneaza si pur si simplu asa esti tu,asta e, cine te place te place asa cum esti, nu dispera

| CloseToYou a răspuns:

Wai da' ce bunaciuni de-un metru juma' cunosc eu...rolling on the floorPe bune,sunt foarte multi baieti mici si foarte draguti,pe mine sincer nu m-ar deranja inaltimea atat timp cat tipul e amuzant,sincerhappyCapul sus,chiar daca nu te faci remarcat printr'un fizic deosebit poti sa te faci remarcat prin altele:umor,inteligenta, bunatate sunt mult mai importante decat aspectul.Te-am pupat piticu' :* :* big grin
P.S-mai sus vorbeam serios:am un prieten care e de o inaltime cu mine(1, 57), are 15 ani si nici n-o sa-ti vina sa crezi ce prietena are, deci unor fete chiar nu le pasa de aspectul asta love struck

| EuTeIubesc a răspuns:

Asta da problemastraight face

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Faci inot.pentru ca este singurul sport care antreneaza in acelasi timp pieptul picioarele si bratele.si in acelasi timp mai si cresti in inaltime