Pur si simplu ii spui in fata ceea ce te-a deranjat si ca vrei sa inchei orice fel de relatie cu ea. Cu alte cuvinte, ceva in genul: de azi sa nu te mai bagi in seama cu mine.
Nu ai cum sa te razbuni fara sa te injosesti. pregateste-te intai sa te umilesti maxim, sa te injosesti mai rau decat ultimul om, sa te demonstrezi exact cat de josnica te-a crezut ea si abia apoi te vei putea razbuna. Nu poti sa nu ai relatii cu persoanele respective daca vrei sa te razbuni, va trebui sa renunti la orice mandrie si demnitate si sa te vinzi in continuare cat mai ieftin ca sa iti poti duce la capat planul.
Spor la injorire, daca asta doresti sa faci. Esti mai jos decat guma lipita pe talpa.
Mereu am avut pareri gresite despre viata, exista asa ceva? Si nu, nu ma refer la pareri,
ma refer la viata, viata exista? Totul din jurul nostru e de fapt ceva invizibil? Chiar si eu,
si tu, si absolut toata lumea. In ultimul timp am tot inceput sa caut suprarealism logistic,
ceea ce-nseamna ca tot ce trebuie sa fac e sa aberez, invata sa citesti gandurile pentru a face asta. :*