| gigelu_6652 a întrebat:

Am 17 si prietena mea are 14, ea vrea relatsii cu mine ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca ea e proasta, las-o. 14 ani, omulesurpriseNu stiu de ce dracu ma mai mir? Las-o sa mai creasca.Stiu,ti-e frica ca se duce sa ii dea altul ce tu din respect nu vrei sa ii dailaughing
Nu stiu, incearca sa ii bagi mintile in cap

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa fiti cuminti deoarece relatiile sexuale cu o minora care nu a implinit varsta de 15 ani, chiar daca au fost consimtite de aceasta, constituie infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 198 Cod penal, pedeapsa fiind inchisoarea de la 3 la 10 ani. Sa-i explici asta si prietenei tale, cred ca nu vrea sa te bage in inchisoare. Numai bine!

| anaid a răspuns:

Tu esti minor... ea minora deci iti dai seama ce ieselaughing
deja nu ma mai surprinde ca iti cere asta la varsta eioh go on
eu spun sa o lasi si sa cauti una care intr-adevar merita.happypoate una mai mare...happy

| Morphine21 a răspuns:

Te pui cu o copila de 14 ani poate sa se duca la politie si sa zica prostii ca ai violat-o sau altceva mai bine gaseste-ti alta eu in locul tau asa as face. si as para-o si lu masalaughing

| emm a răspuns:

Aa, sa o mai lasi sa mai astepte zic euthinking
depinde si ce vrei tubig grin

| superwoman a răspuns:

Si tu nu ar trebuis a fii bucuros? laughing) Normal intr. o relatie barbatul isi doreste mai mult relatii intime cu partenera big grin. E un caz rar laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai bice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explica-i ca nu-i bine nici pentru tine, nici pentru ea, nici din vedere moral si nici din punct de vedere al sanatatii si ca pot aparea multe complicatii mai tarziu. Daca tine la tine, va intelege si va fi de acord sa mai astepte o perioada.