| ElenaElenushh a întrebat:

Am 18 ani si inca sunt virgina, si cred ca asa voi ramane toata viata laughing Am o problema, sunt cam pudica de felul meu, imi este rusine sa ma dezbrac in fata cuiva, mai ales in fata unui baiat. N-am sa pot avea incredere in niciun baiat ca va sta cu mine si dupa ce o sa fac pasul asta. Voi ce spuneti?

3 răspunsuri:
| DeliaDelii a răspuns:

Cand o sa iubesti prea mult o sa fi oarba, nu o sa mai conteze restul. Prima data o sa iti fie mai greu adica o sa fi mai rusinata dar dupa ce vei stii ca persoana de langa tine te place cu bune si rele nu o sa mai ai nici o retinere

| Liviu a răspuns:

Ehe,cand oi incepe sa dardai de excitare,o sa il dezbraci tu pe ellaughing o sa il tragi de gat, si o sa ii arati cu degetu " Acolo vreau " laughing In plus, habar nu ai de ce iti poate pielea, asta ti-o spun eu, care la 14 ani treceam strada dincolo cand vedeam fete pe partea unde eram eu.Iar pe la 19 ani am inceput sa fac videochat, apoi m-am lasat, acum numai stiu ce e aia inhibitiehappy Daca vrei mai multe detalii, lasa-mi adresa ta de mess happySi poate reusesc sa te ajut sa treci peste asta cumva, sau ma rog poate e vorba de timiditate.

| persseuss a răspuns:

Nu te mai tortura cu asta, ai sa intalnesti un baiat pe placul tau, si are sa vina de la sine, nu ti mai face griji atat.

felicitari, e un lucru de apreciat ca inca mai esti.bv