| alexutza222 a întrebat:

Am 18 ani si nu m-am sarutat inca si nici iubit n-am avut. Daca nu se pun iesirile la suc si nici agatatul pe net (doar am vorbit pe net cu cativa). Sunt o ciudata? E ceva in neregula cu asta/ mine?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu te lua dupa altii ca daca nu te-ai saruta sau nu ai avut prieten pana acum, esti o ciudata. Asta inseamna ca nu ti-ai pierdut capul. Ca altele virginitatea, la o varsta destul de frageda. Oricum, ar trebui sa depui ceva eforturi in acest sens. Toti avem „jumatatea" noastra pe Pamant.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu. In nici un caz nu poti fi considerata nici ciudata nici deosebita. Esti absolut normala.Nu te impacienta, de obicei toate se intampla la timpul lor big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna! Ai toată viata inainte sa gasesti persoana potrivită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! Nu credeam ca mai exista fete sau baieti normali. Ai tot timpul sa gasesti persoana potrivita. Daca te saruti si faci sex de la o varsta frageda, cand vei intalni persoana care iti este draga cu adevarat, esti deja un lucru folosit, o rabla. Vorbesc la general, nu este cazul tau. Nu esti deloc o ciudata ci o fata care nu si-a pierdut capul imediat dupa ce a vazut un pantalon **** sau mai stiu eu ce patratele la burta si muschi. Eventual un tatuaj. Felicitari inca odata. Poti spune ca esti virgina veritabila si asta nu este o rusine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste doua luni implinesc 18 ani si sunt in aceeasi situatie ca si tine. Si ce? De parca am fi noi singurii...O sa-ti faci un iubit la momentul potrivit, asta nu inseamna ca trebuie chiar asa sa stai cu mainile in san. Cauta, exploreaza, cunoaste!winking

| coporanana a răspuns:

E grav