| victoria927 a întrebat:

Am 18 ani...si vreau sa-mi incep viata sexuala cu un amic cu care ma stiu de mai mult timp, ma atrage baiatul in cauza poate si sunt putin indragostita, sunt constienta de toate consecintele si cred ca o sa le pot face fata. Cum credeti procedez corect sau sa-mi astept "printul pe cal balan"?

Răspuns Câştigător
| darkeyes a răspuns:

Nu inteleg ce raspuns mai vrei?
Esti pregatita, te atrage, te place.
Bafta multasmug
Nu uita sa te protejezi happy!

9 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Poate exista o presiune exterioara si una interioara. Uneori barbatul incearca sa preseze spunand ceva de genul "Sex sau eu plec", daca este asa atunci lasa-l sa plece! Relatia sexuala este un angajament atat fizic cat mai ales emotional, un angajament pe care trebuie sa fii sigur ca ti-l poti asuma. Ce vei face tu, cum, pana unde vei merge, asta numai tu trebuie sa hotarasti. Si trebuie sa stii sa respecti si dorintele sau deciziile partenerului. Din acest moment totul se hotaraste in doi. Nimic nu trebuie sa fie grabit, nimic nu trebuie sa fie fortat. Elibereaza-te de inhibitii, renunta (daca ai ) la ideile preconcepute. Bucura-te de iubire si lasa-l si pe celalalt sa se bucure.

| Ros3Blu3 a răspuns:

Iti zic eu ca o sa iti para rau dupa aia happy pentru ca o sa dai de persoana pe care o iubesti cu adevarat si o sa vrei sa ii te daruiesti trup si suflet si sa te mariti cu el si sa numai fii virgina... e aiurea pentru ca unii barbati incep cu morala a ca nu ai fost virgina. sfatu meu e cel mai bine si mai frumos in seara nunti de aia se spune ca noaptea nunti e magica:X

| darkeyes a răspuns:

Thx pentru fundita :* love struck!

| kaya a răspuns:

Vrei sa o faci din curiozitate nu? Ai spus "ma atrage baiatul in cauza poate si sunt putin indragostita", la asta ma gandesc ca te impinge curiozitatea, macar "amicul asta"simte la fel pentru tine, poti avea incredere in el ca nu va striga in gura mare ca ai fost a lui, macar are mai mult de 20 de ani ca sa fie ceva frumos pentru tine? daca ai 18 ani si esti virgina nu e problema zic eu ca mai poti astepta putin nu e niciodata prea tarziu, sau vrei sa stie toti amici tai? Daca o faci din curiozitate nu o sa iti para rau dar nu o sa fie cum visai, numai bine si cred ca poti lua o decizie buna.Succes

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Asteapta ceva mai mult decat simpla atractie. Bafta.

| catthshshshs a răspuns:

Iti va parea enorm de rau cand vei intalni baiatul potrivit si tu nu o sa mai fii virgina, crede-ma! Am multe prietene care au patit asa.Nu te alatura si tu lor.

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Te sfatuiesc sa mai astepti pana la momentul potrivit pentru ca dupa aceea vei regreta ca ai facut asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa'i un oral mai bine rolling on the floor

| victoria927 explică:

El are 26 de ani...nu cred ca va striga in gura mare...