N-ai nevoie de glume pentru un caracter frumos. Iti sugerez sa citesti carti pentru dezvoltarea persoanala.
Eu te sfatuiesc sa lasi la o parte fatarnicia si fii asa cum te-a facut Dumnezeu. Viata asta nu-i o gluma.
Iti recomand cu multa caldura Biblia, citeste-i pe Sfintii Parinti si cat mai multe carti duhovnicesti. Si vei vedea ce schimbare va avea loc in viata ta.
Salut!
La 18 ani ar trebui sa stii ce glume trebuie sa faci cu anumite persoane...
De obicei, din ce am intalnit si nu am 18 ani faci glume amuzante la subiect, acum depinde si de persoana cu care esti. Daca vrei sa pari mai amuzant sau ceva... nu este un tutorial sau niste reguli, pur si simplu iei in gluma unele lucruri, mai serioase, mai neserioase, dar nu exagerezi.
Daca vrei sa schimbi ceva in caracterul tau, parerea mea e ca nu iti pot spune ce si cum, pentru ca ti-as spune sa te schimbi pe placul meu. Tu trebuie sa fii cine vrei, cum iti place tie. Nu e o regula ca toti oamenii sau adultii mai exact trebuie sa fie intr-un fel. Vrei exemple de glume?
Sunt mai multe tipuri. Vrei pentru caterinca? Sau doar niste glume pe care sa i le spui unei fete? Lasa un reply aici.
Andrei67y5 întreabă: