| DoriB20 a întrebat:

Am 18 ani,studeiz la un liceu de prestigiu, sunt printre primii 5 din clasa mereu,sunt constiincioasa,nu beau,nu fumez,nu sunt increzuta,ba chiar ma mir de ce nu ma pot abtine sa-i zambesc cuiva chiar daca ma enerveazalaughing,sunt prietenoasa si am un self-esteem destul de ridicat.Ok, astea ar fi calitatile.Defecte: tacuta, dar asertiva si selectiva cu persoanele cu care stau.Gen,am doar o singura prietena buna,restul sunt prieteni,cunostinte si cu colegii de clasa nu prea am tangente.Ok si intrebarea mea ar fibig grine ce ma evita colegii? De ce sunt rezervati in a-mi vorbi si de ce nu ma invita cand merg impreuna undeva? Ceea ce ma intriga,este faptul ca exact acesti colegi ma lauda din cand in cand ex:"ce frumoasa esti azi ","cum iti faci parul asa misto mereu?","doamnee esti asa slaba as vrea sa am corpul tau", etc.
P.S.:sper ca nu pare ca sunt narcisista.laughing

8 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Poate esti nesuferita, laudaroasa sau puti

| neutrino a răspuns:

Probabil ca tu esti prea inteligenta si frumoasa pentru nivelul colegilor tai.

| OldSoul a răspuns:

Wow! Eu de ce nu gasesc o fata ca tine? laughing

Acum sa-ti raspund la intrebare...

Oamenilor mereu le faci impresii, fie ca vrei, fie ca nu vrei, ei te vad, te analizeaza si isi fac un fel de tipar despre tine, doar ca acest tipar nu e mereu acelasi cu realitatea, din cate ai spus tu, probabil ei nu te vad ca fiind o persoana ce ar vrea sa-si petreaca timpul cu ei, si de asta cel mai probabil nici nu te invita, cel mai probabil se gandesc ca i-ai refuza, si ca nu esti interesata de asemenea lucruri.
Ei ar vrea sa se apropie de tine, de asta te si lauda uneori, dar tu fiind foarte pretentioasa (sau selectiva dupa cum ai spus tu) cu oamenii nu le prea reuseste planul, nu reusesc sa te cunoasca si de asta au mai mereu cate o retinere, si ramai pe din-afara.
Ar trebui sa incerci sa iesi pentru inceput cu prietena ta, si mai apoi sa mai atragi si alte persoane in grupul vostru, ceilalti vazand asta cel mai probabil te vor invita in grupul lor si uite asa vei rezolva toata problema.
Oricum atentie la grupul cu care alegi sa-ti petreci timpul, chiar si indirect anturajul te poate influenta foarte mult, iar daca nu esti sigura pe tine poti fi foarte usor de manipulat.

| RainmakerX a răspuns:

Ti-ai raspuns singura.
Sunt rezervati pentru ca nu ai tangente cu ei.

Te-ai gandit vreodata ca s-ar putea sa fie invidiosi pe tine si sa spuna acele lucruri frumoase numai pentru a primi anumite favoruri *sau doar pentru a se pune bine cu o colega atat de prietenoasa, slaba si frumoasa ca tine? *

| OneCs a răspuns:

"Defecte: tacuta" asta poate fii (plictisitoare),de aceea te evita sau poate sunt gelosi pe tine (stiu din propria experiente si eu eram inainte mai retras stateam morocanos, serios i colegii ma lasau pe dinafara).
Incearca sa te bagi in vorba cu ei mai dess, fa glume (eu si in timpul orei nu tac, fac glume si rade toata clasa.) sau poate tii se pare (la fel stiu din propria experienta, dar s-a dovedit ca totul era in capul meu).

Ps:Ai o silueta de invidait ce sa zic m-am uitat la poza de profillaughing

Răspuns utilizator avertizat