| donottouchmybody a întrebat:

Am 19 ani şi am început viața sexuală acum 2 ani în prima mea relație serioasă. A fost ok, doar că mi s-a dereglat organismul şi menstruația o luase razna.
Când am început a-l urî, mi se facuse scârbă de sex şi nu am mai făcut şi ne-am despărțit.
În relația actuală sunt foarte bine, însă am probleme când e vorba de sex: sexul normal nu-mi aduce cine ştie ce plăcere, oralul(primit) la fel, iar oralul oferit a devenit ceva stresant deoarece urăsc gustul penisului, saliva lipicioasă.
El e ok, igiena lui e corectă, însă nu ştiu dacă e corpul meu cel care refuză astea, iar creierul meu ce asociază oralul cu practica femeilor uşoare
Şi el a zis că nu ține relația de astea, dar când apare un moment în care se încălzeşte îmi spune "Ştiu că îți cer ceva ce nu îți place...bla bla oral", fiind coordonat de hormoni
De fiecare dată cănd mă roagă plâng după ce pleacă, nu îi pot oferi, odată era să vomit, nu ştie asta.
Adică oricine are nevoi..eu nu le pot îndeplini, oricât m-ar aburi cu "nu o fă dacă nu vrei"
Întrebare 1: Credeți că e din cauză că nu sunt fizic pregătită sau este o cauză psihologică?
Întrebare 2:Am nevoie de un sfat. Ce să fac în situația prezenta?
*am ales categoria asta, deoarece pe D&S sunt ignoranți mulți*

1 răspuns:
| Biu009 a răspuns:

Nu e nimic special la tine. Multe femei considera sexul oral scarbos sau o practica a femeilor usoare. Mi se pare foarte aiurea ca totusi accepti sa il faci. Nu esti obligata sa "indeplinesti" aceste nevoi, pentru ca nu esti o bucata de carne. Fa ceea ce te face pe tine fericita.
Incercati ceva nou in pat, pozitii noi ca sa condimentati viata sexuala, sa te simti si tu bine. Daca nici asta nu functioneaza, poate e nevoie sa schimbi partenerul. Chiar daca tu crezi ca esti foarte bine in relatia actuala, nu e deloc asa, din ceea ce povestesti tu.