| hoxtelicios a întrebat:

Am 2 intrebari doar pentru fete happy

Sunteti atrase mai mult doar de baieti cu muschi sau si de cei normali? Eu spre exemplu nu am patratele dar nici nu am ditamai burta, am un corp normal, ce este mai important petru voi intr-o relatie : muschi sau felul sau de a fi, merci.

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Sunt femei intre femei,barbati intre barbati. Unele femei vor barbati scluptati,patratele, si 'dinamita' cum s-ar spune. Unele vor barbati 'masivi' inalti,facuti, lati in spate, oameni cu greutate happy La fel si cum sunt barbati, unele prefera femeile mari, alti micute si asa mai departe.Nu iti fie mica mirarea cand vezi pe unu ditamai animalu pe strada, de mana cu o femeie micuta laughing

| IsabelaIssa a răspuns:

Stii cum se spune ca un barbat trebuie sa fie putin mai frumos decat dracul. Eu am ales un barbat normal, nici gras nici cu muschi. Aleg intotdeauna inteligenta, eleganta si bunul simt. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt fete si fete. multe prefera unu care arata mai bine, "patratele" si altele, si sunt multe care prefera si ceva "normal".

o sa zica toate "felul de a fi", pentru ca toate fetele de treaba din Romania s-au "mutat" pe TPU laughing.

| Biaa2401 a răspuns:

Pe mine personal ma intereseaza mai mult felul de a fi, dar nici nu as fi cu cineva gras. Daca nu ai burta e Ok laughing stai linistit ca majoritatea fetelor apreciază băieții dupa felul de a fiwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biaa2401):

"majoritatea fetelor" rolling on the floor. cati 12 ani ai

| Biaa2401 a răspuns:

Mda...

| aleale1809 a răspuns:

Putin din toate e bine