| iubire_3980 a întrebat:

Am 2 prietene care sufera rau de tot de ele deci nu ca nu le suport ca doar sunt prietenele mele dar cum sa ma port si eu cu ele asa? Adica cum sa ma uit mai cu indiferenta la unii cum se uita ele.si nu ca vreau sa raman asa mereu dar vreau sa le arat ca si eu pot insa nu stiu cumlaughingSper sa nu veniti cu comentarii stupide care nu vor fii citite de mine si nici nu le voi da importanta.si nu spune'ti ca daca nu le dadeam importanta nu mai ziceam dar detest sa raspunda unii aiurea doar sa se bage in seamawinkingmersi

5 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Pai.de exemplu eu sunt cu nasul pe sus mereu asa imi place big grin
Ma port indiferenta doar dintr'o privire uneori si cei mai "smecheri" sa zic asa nici nu vorbesc cu mine de teama ca ii voi lua peste piciorlaughing
Nu trebuie sa incerci sa fii asa doar pentru ca asa sunt prietenele tale, daca nu e firea ta asa ramai cum esti sincer nu inseamna nimic asta.eu nu am avut si nu am nimic de castigat ca ma port asa dar asa sunt nu am ce sa fac.Nu te schimba doar pentru ele mai tarziu poate vei regreta, lasa'ti prietenele sa se poarte si sa faca ce vor nu te lua dupa elewinking

| anad a răspuns:

S-ar parea ca acum tu suferi de tine rau de tot si cu ceva si-ti dai singura importanta! Si daca nu citesti comentariile de unde stii ca sunt stupide? Esti ruda cu mama Omida?

| silver19 a răspuns:

Sa le lasi pe ele sa sufere, nu poti sa le schimbi daca asa sunt ele, tu poarta-te normal, de ce trebuie sa le arati lor ca si tu esti fitoasa?! ce rezolvi cu asta... dar nu compara fitele cu indiferenta, a fi indiferent e bine uneori dar nu incerca sa te schimbi doar de dragul lor fiindca nu ai sa rezolvi nimic...decat multa ura din partea celor care vor crede ca esti o prefacuta, fii tu insuti ca asa e cel mai bine.

| just4fun_8801 a răspuns:

Sincer nu am inteles nimic din ce ai spus, poti detalia putin?

| Majj a răspuns:

In locul tau nici nu as mai iesi in lume...la ce intrebari pui si la cat de scarboasa si destrabalata esti