| CokoStar a întrebat:

Am 2 prietene la scoala si ele decid sa nu mai vorbeasca cu mine, pur si simplu, si ne impacam toate 3 cand fata cu care trebuia sa merg acasa se imbolnaveste des si lipseste, apoi cealalta se roaga de mine pana cedez, sa ne impacam, apoi vine si cealalta care se imbolnaveste tot timpul, dupa cateva zile, o saptamana si ma impac si cu ea, dar o secunda cand eu nu sunt prin preajma, discuta si imi zic ca nu mai vb cu mine si iar o luam de la inceput cand se imbolnaveste aia.Mentionez ca noi nu ne intelegem nici ca zodii. Una e gemeni, alta e fecioara(bolnavicioasa) si eu sunt berbec.Cum pot sa ma impac definitiv cu ele?

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Sti acre e faza. Zodia nu inseamna nimic. De ex eu sunt fecioara si te inteleg ca am trecut prin asta.Numai zic ca baieti cu acre ma am cel mai bine sunt "berbeci". Deci zodia, bat-o vina. nu-i de vina laughing)
Ce sa faci? NU le mai baga in seama! Nu te mai milogi de ele sa vb iar! ce sunt singurele tale prietenebatting eyelashes Arata-le ca tu nu ai nevoie de ele, ci ele de tineee :X

2 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Eu in locul tau n'as fi prieten cu asemenea persoana.Prietenie pe interes. Suckss!

| sNukki a răspuns:

Sunt total de acord cu Tweety, cred ca merita fundabig grin