Dacă trăiești o viață lungă și sănătoasă, atunci ești câștigătoarea. Dar, ia uite, anorexia poate să ia 25 de ani din viața ta. Aș zice prietenelor tale că sunt urâte, dar nu le văd. Sunt sigură că sunt urâte. Și nu doar la corp, și la minte. Sunt proaste. Nu știu cum să îți zic altcumva. Sunteți așa complicate! Doamne... De ce faceți asta? Vezi la prietenele tale că se înfometează și zici "Uu! Vreau și eu să fac asta! Ce tare!" vrei să faci asta pentru că e tare? Nu. E corpul tău.
Știi, ar trebui să iei toți oamenii care se înfometează voluntar și să îi duci în Africa, la copii care NU AU MÂNCARE DELOC. E totul invers... Oamenii care vor mâncare, nu o mănâncă, și oamenii care vor mâncare, NU O AU.
Deci aș putea să mă prefac că ești okay și prietenele tale sunt okay cum sunt ele, să evit să vă insult și să vă judec, dar asta ar încuraja mai departe să te omori încet. Prietenele tale sunt anormale, tu probabil arăți foarte bine. Și ele chiar au o problemă mintală pentru că zic că ești grasă.
"Trebuie să fiu mai slabă" da, ca să nu mai ai proteine în corpul tău și să nu mai poți să ridici nici măcar un pix...
Dacă vrei să fi SĂNĂTOASĂ și să arăți bine, ar trebui să mănânci sănătos, să faci înot. Deci prietenele tale sunt și anorexice, și leneșe pentru că nu aleg să facă alternativa sănătoasă. Am înțeles.
Trezește-te. Tu nu ești o victimă, tu ești criminalul care a decis să facă asta. Cât de nebun să fi să te înfometezi?
Și, apropo, iubitul tău preferă să pună mâna pe ceva, știi? Adică, când faceți sex e mult mai bine pentru el să pună mâna pe niște carne, nu pe niște oase. Înțelegi?
Probabil prietenele tale nu au iubiți. Și tu ai. Pentru că arăți sexy. Așa e?