Lasă-te purtată de val, probabil nu ai fost suficient de îndrăgostită de un băiat încât să-ţi doreşti să-l săruţi, sărutul se învaţă prin excerciţiu nu prin tuoritale sau alte porcării de astea.
Ai avut iubit dar nu te-ai sarutat cu el? Wow, tipul inseamna ca te-a iubit al naibii de mult. Nu-i mare chestie, poti exersa pe oricine, mai ales dupa niste shot-uri in club. Te dezinhiba, crede-ma
Trebuie sa iti placa baiatul cu care te saruti, ca sti cum se zice ca primul sarut nu se uita niciodata, si sa lasi sarutul sa vine de la sine din vointa si trebuie sa simnti ceva pentru acel baiat cu care te saruti. Sper sa te ajut
Si eu sunt asa, dar am facut inca un pas in situatia asta, fac glume de cate ori am ocazia pentru ca asa aduc zambete pe fetele oamenilor si ma simt si eu bine si atunci parca ma mai deschid. E greu sa scapi de timiditate stiu, unii zic ca cu timpul trece altii ca nu asta depinde numai de persoana, depinde cat de mult iti doresti sa scapi. AR fi ceva daca ai face o treaba grea si sa o duci la capat singura fara ajutorul cuiva, atunci realizezi ca poti si prinzi incredere.
Mm, destul de ciudat, am avut şi eu problema asta, dar eu sunt încă mică . Totusi, ia-ţi inima în dinţi si lasă-l pe el să conducă!:d
Sarutul vine de la sine.Nu trebuie sa te impacientezi, stai linistita. Bafta!
Te inteleg perfect, pot zice ca sunt cam in acceasi situatie ca a ta, doar ca eu sunt mai mica cu 2 anisori cand am avur prieten am incercat asta si sincer nu mi-a prea placut(eu aveam niste asteptari foarte mare la primul sarut insa nu a fost chiar asa) cineva mi-a spus ca sarutul nu se invata, pur si simplu stii ce sa faci asta daca sarutul e cu persoana potrivita, cum la mine nu a fost cu cine trebuie, probabil si la tine, normal ca nu a iesit cum trebuie. si acum sa stii ca degeaba primesti sfaturi despre ce trebuie sa faci, atunci cand esti pusa in situatia de a saruta pe cineva iti dispare tot din creierasi si uiti. poti ruga pe cineva sa te ajute, sau nu stiu...astepti persoana potrivita care o sa te inteleaga si a sa te ajute in privinta asta
Uita-te la tutoriale pe youtube. Sau roaga un prieten, sau chiar o prietena sa te invete. Si eu sunt cam in aceeasi situatie, nu stiu saruturile alea mai calumea, sau poate n-am incercat ma rog..Lumea spune ca sarutul se face din instinct.
Pai,incearca sa gasesti un tip pe placul tau cu care ai vrea sa te saruti.Sarutul va veni de la sine intrati in vorbe...va pierdeti unul in ochii celuilalt iar daca nu vrei poti sa-i spui ca nu esti pregatita. Daca te iubeste o sa inteleaga.
Nu trebuie sa faci 'facultatea de sarut', totul vine de la sine.Nu-ti fie rusine daca nu stii, instinctual iti vei da seama cum se face, daca ai incredere in el si-l iubesti.