La varsta asta de 20 de ani ar trebui sa iei propriile tale decizii, nu sa iti intrebi parintii ce trebuie sa faci.
La 20 de ani cred că ești suficient de matură să iei propriile decizii.
Până la ce vârstă vei asculta de mama ta ca un copil mic?
Asa se intampla cand nu stii sa spui "STOP". Chiar daca e vorba de parintii tai. Cam ar fi cazul sa afle ca ai coloana vertebrala si nu stai sa le asculti toate traznaile.
De ce... mai stai cu mama la 20 de ani? Se presupune ca esti la facultate sau la munca la varsta aia.
Pai e foarte simplu, mergi cu el odata, in oras si o luati si pe maica-ta, undeva unde are treaba,
SI o sa vada cum conduce si n-o sa-si mai faca griji.
Si eu ca parinte m-as ingrijora.
Cum naibi sa nu ma ingrijorez cand in fiecare zi la stiri vezi accidente cu copii veniti de la club beti si conduceau. Sau prinsi drogati la volan si au omorat oameni nevinovati, cand altul facea live pe Facebook si a omorat 9 oameni intr-un microbuz, si la sfarsit mai si zice, lipsa de experienta a soferului impreuna cu neadaptarea bla bla, a dus la decesul acestuia, era impreuna cu logodnica lui in masina, maine trebuia sa se casatoreasca.
Cand vezi asemenea stiri in fiecare zi la tv, cred si eu ca devi paranoia, mai ales cand e vorba de copilul tau.
Dar daca faci asa cum ti-am zis, si o iei si pe ea cu voi odata la un suc, si o sa vada ca, se descurca si ca conduce prudent, o sa fie mai permisiva.
Asa este, sunt mii si mii de stiri de genul si accidente precum ai spus tu, de aceea ei ii este atat de frica.
Da, asa am facut. Suntem pe drumul cel bun, iti multumesc!