| Stef1337 a întrebat:

Am 22 ani, de 2 ani de zile m-am despartit de o fosta pentru ca m-a inselat, la modul ca ne-am dus la munca in vama amandoi si eu am gasit-o in brate la un coleg de munca fara sa vreau, nici nu banuiam si de atunci s-a distrus tot, ea nici macar nu incerca sa mai repare ceva, iar acum am o relatie de un an de zile si inca ma gandesc la ea, inca o vreau si stiu ca si ea ar vrea dar orgoliu nu ma lasa, pentru ca ea mi-a spus ca s-a culcat cu 3 si noi de la 18 ani am fost virigini si mna asta ne-a legat mult ca eram primul pentru ea si ea prima pentru mine, dar tot ma gandesc la ea stiind ca ea numai este cum a fost, ea acum cauta atentie si pe cineva care sa o scoata mereu in oras sau sa se plimbe cu toate ca din ce am auzit de la prietenii ea a ajuns mai rau acum, nu stiu pentru ca nici nu vreau sa ma interesez ca stiu ca imi fac rau
As vrea un sfat, sa incerc sa vb cu ea si poate asa punem capat la tot sau sa o las pentru ca ar fi pierduta, acum amandoi avem 22 ani si ea are o relatile de 9 luni iar eu de un an si cu toate astea cand ne vedem prin oras, daca suntem singuri vorbim iar daca unul din noi e cu partenerul dam capul in jos sau ne uitam altundeva

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

"noi de la 18 ani am fost virigini si mna asta ne-a legat mult ca eram primul pentru ea si ea prima pentru mine..."
Asta este doar in minte si orgoliul tau, ca-n realitate este total diferit, neavand nici o importanta ca ea a fost prima femeie din viata ta, daca nu ai avut cu ce sa o satisfaci, a plecat la urmatorul si tot asa.
O relatie care s-a rupt odata nu se mai poate lipi niciodata si nici viitor nu va putea exista intre voi.