Sakura_shinoby@yahoo.com si id meu am doar 10 ani sakura_shinoby si mai am unu da nu intru pe el e sakurasinoby99
Daca te uiti la The exorcism of E.R. te sperii sigur.
adica eu am 15 ani si m`am speriat la el
Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo:
www.WebkinzRomania.ro
:)
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
Buna, si eu am 10 ani ai vrea sa fim prietene? raspusurile mele sunt:webkinzul il poti gasi la hipermarketuri si la rompetrol.eu n-am auzit de emily rose dar poti descarca filmul de pe net gratis! si imi poti da adresa de email? te rog mult, as vrea sa vorbim
Buna, 10 ani? Pai la filmul cu E.R. faci pe tine eu am 13 si m-am speriat ff tare, ai ales ca eram singur acasa si afara era o furtuna groaznica.
Da-mi fundita pls!
Daca nu ai webkinz poti sa iti faci cont de proba. Daca vrei animalutul lunii trebuie sa muncesti pentru el.Trebuie sa il duci la scoala, trebuie sa te angajezi, sa mergi la galeria de jocuri si la coltul lui Quizy casa faci bani cu care ii cumperi haine, mancare, camere, ii imfrumusetezi camera trebuie sa il duci si la concerte, in excursie si la un hotel, trebuie sa il duci si la doctor, trebuiesi mai multe lucruri dar ma doare mana daca mai scriu mult.
Daca vrei sa-ti ei un webkinz trebuie sa ai mare responsabilitate fata de el.Trebuie sa-i cumperi haine,mancare, sa te joci zilnic, sa mergi la scoala si sa mergi in parc.Iti recomand mai mult sa mergi in parc pentru ca animalutul tau sa fie sanatos din cauza naturii-aerul. Apromo de webkinz sa stii ca animalutul lunii este un cocos.Pa pa.
Sa stii ca eu am animalutul luni si am primit pentru adoptie urmatoarele lucruri:dulapul maro, o camera portocalie si mancarea; la animalutul lunii:,, laguna misterioiasa"si inca ceva; nu trebuie sa ii faci ce zice treeteew! pa!