| Mariusica95 a întrebat:

Am 5 milioane. Ce sa fac cu ei, sa-m iau un Iphone 3g in stare excelenta sau sa-i pastrez de buzunar happy?

Răspuns Câştigător
| GyoLove a răspuns:

Pai tu ce ai vrea sa faci cu ei? Cel mai mult depinde de tine ce-ti doresti tu. Eu iti spun doar parerea mea: Eu as zice de banii acestia sa iti iei un Iphone 3g in stare excelenta,ptk. daca ii pastrezi de buzunar banii astia oricum se duc, dar o sa se duca pe lucruri mai putin folositoare, Iar un Iphone 3g eu zic ca se merita :d... Sper ca te-am ajutat!; x, Funda?

6 răspunsuri:
| BurnInHellSucker a răspuns:

Cumpara-ti un creier care sa nu mai puna intrebari de prosti

| deyule794 a răspuns:

Depinde de necesitati. Daca ai nevoie de acel Iphone, ia-l, daca nu, pastreaza-i pentru buzunar happy

| Dennys1521 a răspuns:

Mai bine iti iei ceva
daca-i ti de buzunar si ii dai pentru prosit
ai sa regreti

| Andruşcă a răspuns:

Presupun ca 5 mil second hand, nu?
Daca esti sigur ca e in stare perfecta si nu e teapa(cum zic eu ca r afi) ia-l, un Iphone 3G la liber e vreo 15 mil(1500 ron). Deci unul in stare perfecta la 5 mil inseamna 10 mil economisiti, reducere vreo 63% fata de unul din magazin.
Daca nu l-ai pipait, nu te-ai convins ca [,] chiar este in stare perfecta nu te risca, nu merita sa dia bani pe el ca sa mearga 1 saptamana, pastreaza banii sau ia-ti alt telefon cu toch screen(la pretul asta gasesti destule acum).

| Tania_9268 a răspuns:

Ai neaparat nevoie de Iphone? nu ai telefon? nu trebuie sa ai telefon "jmecher". daca n-ai nevoie.i-ati dar eu i-as pastra pe o haina.sau na.nu neaparat ceva ce port.de exemplu m-as duce ce prietenii in oras.as lua pizza.i-as consuma cam repejor...parerea mea e sa iti iei ce crezi tu ca ai nevoie.si sa iti pastrezi 1mil de cheltuiala big grin

Răspuns utilizator avertizat