Sigur ai 8 ani? nickname-ul tau contine 92 ce ma duce cu gandul la anul 1992, mai precis anul in care te-ai nascut
Nu stii? alocatia ta nu e pe un card de credit? al meu da
deci asa arata: https://www.google.ro/......ps?/search
Si pe el se pune suma ta de banii care este la banca te duci la un bancomat il bagi introduci codul tac tac tac:]] alegi suma pe care vrei sa o scoti si iei banii daca vrei ceri chitanta sa vezi cat mai sunt in cont daca nu nu
Tu nu ati poti face singura card de credit fiindca nu ai buletin dar poti vorbi cu parintii tai sa ati puna alocatia pe un card de credit...iar codul nu se da la nimeni este ca o parola.
Sper ca am fost inteleasa funda?:D
Http://www.google.ro/......tp?/search
cardul de credit este acum un mijloc prin care iti poti lua un credit de la o banca, mai usor, si esti pastrat in baza de date a lor, ai unele beneficii, cum ar fi usurinta in utilizare.Are un singur dezavantaj, ai dobanda de peste 25%, uneori 50%, daca stii ce e dobanda, adica iei 1000 de euro de la banca prin cardul de credit platesti inapoi cam 1700-2000 de euro, pe cand cu un credit normal ai plati cam 1400.deci e cea mai mare teapa pe care o banca o poate da unui client grabit
Oof.Deci tu iti deschizi la o banca un cont, dar care este gol.Te duci la ei cu contractul de munca si le arati ca ai salariul de 2000 de lei de exemplu.Ei iti spun asa: daca ai salar de 2000, poti lua credit de maxim 6000 sa spunem.
tu nu scoti banii astia de la ei, in schimb te duci la magazin si platesti cu cardul, iti cumperi mobila sa spunem, de 6100 de lei, 100 de lei o dai din buzunar, si 6000 de pe card.Ti-ai cumparat mobila, si timp de cativa ani platesti creditul acesta, cate 100-200 de lei pe luna.
Dar cand primesti acest credit, semnezi un contract, prin care te angajezi sa platesti bancii cei 6000 de lei + 25% dobanda.Astfel ajungi sa platesti in final mult peste 10.000 de lei. Orice credit ai lua, ai o dobanda de pana in 15%, dar la card de credit, depasesti mult suma asta. intelegi? de asta zic eu ca e o teapa, pentru ca iei de la banca 1 leu si dai inapoi 2 lei.
cand vei fi mare sa nu iti faci niciodata credit, de niciun fel, strange banul, pune-l deoparte, si te folosesti de el cand vrei. Bancile sunt hiene financiare.
Deocamdata nu iti bate tu capsorul tau micut cu tot felul de chestii pe care nu te intereseaz.fa ceva constructiv:citeste o carte, joaca-te, fa sport, etc.La varsta ta nu poti sa ai card de credit.nu putem sa iti zicem codul fiindca e confidential(secret). cardul seamana cu un dreptunghi si cu ajutorul lui, mami tau scoate bani ca sa iti cumpere jucarii.lamurita? dar inca ma gandesc la posibilitatea urmatoare:esti un escroc de proasta calitate, care crede ca oamenii sunt atat de idiotii sa isi spuna codul PIN.LOL!.dar daca esti doar un copil, atunci sper ca te-am lamurit.