| IoanaGabby22 a întrebat:

Am 8 ani si am auzit de card de credit. ce e ala? am auzit ca are un numar sri un cod. o sa vreau sa fac si eu unul cand o sa pot dar vreau sa stiu cu arata... pe al vostru ce scrie? a si am auzit ca iti trebuie poza. al vostru ce numere are? pe al meu imi aleg eu nr? si codul? ce e ala? al vostru cum e? pe ala mil aleg tot eu? spuneti-mi va rog dau funda cine imi spune ce e cardul ala. pe al vostru cand vi l-ati facut si spuneti-mi numarul... e cu cifre sau poti sa pui si litere?

Răspuns Câştigător
| luliluli a răspuns:

Cardul de credit este un instrument bancar, pe care cred ca poti sa ti-l faci dupa varsta de 18 ani. De obicei, ca sa poti face un card de credit trebuie sa demonstrezi ca ai un venit stabil, astfel incat sa poti rambursa suma imprumutata creditul. Cu acest card poti sa iti achiti cumparaturile, chiar daca nu ai bani proprii in cont, in limita unei sume stabilite intre tine si banca. arata ca un card obisnuit -card de Metro, de sensiblu, de selgros, etc- si are inscriptionat un cod format din cifre - patru grupuri de patru cifre- si un alt cod de siguranta format din trei cifre.
Nu cred ca-ti va da cineva codurile de la card, deoarece cu aceste carduri poti face si plati on line folosind codurile de care ti-am spus, si nu cred ca cineva doreste sa se trezeasca fara bani in cont, pentru ca tu, din curiozitate, ai vrut sa vezi cum e. Cam atat despre cardurile de credit.

3 răspunsuri:
| 5a a răspuns:

Card de Credit pentru telefon? De reincarcare? Sau tu vorbesti de Buletin? Ala care ti-l face la varsta de 14 ani, da intr-adevar ai o poza cu tine, scrie tara de unde esti, ai steagul romaniei, ai si un CNP, (cenepe ) e un numar, ala o sa-ti fie de folos cand ai sa fi mai mare, vrei sa faci dosare la scoala, sau sa te inscri undeva la munca sau sa-ti deschizi un cont bancar s.a.m.d Ori cum esti inca mica nu ar trebui sa te ocupe lucrurile astea dar e bine ca ai intrebat. ( Si incearca sa scrii mai ordonat si mai gramatical ca ne chinuim sa citim )

| IAmAFreak a răspuns:

Nu stiu exact ce-i cu cardul de credit, dar pe el sunt pusi anumite sume de bani. odul de care vorbesti probabil este CNP-ul. Nu cred ca pe cardul de credit este poza, numele, varsta, etc., aici probabil te referi la buletin. In fine, o sa ai card de credit cand vei creste, nu-ti fa griji ^^. Si daca vrei sa fi lamurita mai bine intreaba-ti parintii.

Răspuns utilizator avertizat