Ca nu mai suport aberatia asta ca psihologia nu e buna de nimiiiic.
Sunt o gramada de domenii in care poti lucra dupa ce termini facultatea.
Asta iti doresti, asta faci, lasa oamenii in pace. Daca esti bun o sa se faca loc pentru tine. Si iti zic eu, cu o diploma de facultate, mai ales una din Bucuresti, Cluj, Timisoara n-o sa te angajezi ca vanzator, poate nu vei lucra neaparat in specializarea aleasa dar vanzator n-ajungi, iti garantez eu. Aia care ajung asta inseamna ca au trecut prin facultatea aia de forma si posibil si una nesemnificativa, ceva privat la care iei 10 pe prezenta la examen
Frate așa mi-au zis multi spre exemplu dacă dau la litere sau actorie ajung un nimeni. Uneori cred că trebuie să îți asculți inima și să faci ceea ce ți place. Daca faci ceea ce iubești nu o să dai gres niciodată mai ales daca o faci din pasiune. E o,, profesie,, frumoasa sa i ajuți pe oameni. Adică îți aduce o satisfacție sufletească enorma. Fă ce-ți place și nu ii asculta pe alții.
(Un sfat de la un student al psihologiei)
Este un domeniu frumos si fascinant, daca iti place sa descoperi si sa intelegi omul, din toate facultatile de psihologie cele mai bune sunt la Cluj si la Iasi, iar legat de viitorul in domeniu, necesita efort, timp si bani, dupa 3 ani nu ai decat baza, si dupa trebuie sa iti completezi informatia prin programe de lunga durata (asta pentru a face terapie). Ce bucatica din domeniul psihologiei te-ar fascina?
Succes la bac!
Andrei67y5 întreabă: