anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aflat de site-ul asta din greseala si am vazut ca unele persoane la ananghie primesc raspunsuri ajutatoare. Eu va rog frumos, un sfat, un mic ajutor... orice. Tocmai am aflat de la mama ca a vrut sa ma avorteze, dar nu a putut pentru ca nu ii dadea voie legea pe vremea aia, dupa ce m-a nascut a vrut sa ma de-a la orfelinat dar nu a facut-o ca i-au facut parintii ei scandal, nu ma dorit si nu m-a iubit niciodata. Am aflat ca mama ma uraste, si tot ce a facut pentru mine ( bine ma refer ) a facut-o de vazul lumii, ca sa nu zica lumea " ai auzit de X? nu are grija de copil etc ", pentru ca ei ii pasa de parerea celorlalti foarte foarte mult ( Necesar sa mentionez ca e casa tatalui meu vitreg ) De tatal vitreg nu mai zic, daca crima ar fi legala eu as fi primul ucis de el, ma uraste din simplul fapt ca nu am facut greselile care le-a facut fiica lui naturala, care s-a lasat de scoala si a fugit sa se marita ca apoi sa vina cu barbasu' si gravida sa se muta inapoi ca dupa 1 an sa fure barbasu din casa cateva zeci de milioane si sa faca datorii la intretinere ca sa fuga din nou. Acum ei doi impreuna, mama cu tatal, incearca sa ma nenoroceasca, nu ma lasa sa-mi termin scoala, nu ma lasa sa ies afara cu prietenii. fac unele lucruri pentru mine ca apoi sa-mi scoata ochii, vor sa ma faca sa fac o greseala mare ca sa aiba motiv sa ma de-a afara din casa, va rog, simt ca innebunesc si vad sinuciderea ca singura solutie, nu mai ii suport, nu mai suport sa stau aici, nu mai am niciun prieten (din cauza lor) nu mai am pe nimeni, restul rudelor sunt niste persoane egoiste care sufera prea mult de `miserup-ism". VA ROG, o sa ma de-a intr-o zi afara din casa, cum au facut-o acum 4 ani de am dormit 3 luni de iarna pe strazi in scari, nemancat fara nici-un ajutor. Daca o sa cedez probabil o sa auziti la stiri de un baiat de 22 de ani care s-a sinucis, vorbesc serios NU AM PE NIMENI, NU AM NIMIC, NU AM NICI LOC DE MUNCA ca nu ma lasa ei sa muncesc ( daca aveam strangeam bani si ma mutam cu chrie ) VA multumesc pentru rabdarea care ati avut-o sa ma cititi.

9 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Imi trebuie niste cutite, niste pistoale, poate si cativa caini, si te scap eu de parintii astia idioti cat ai zice peste...
Hai sa vedem daca tu ai rabdare sa citesti ce scriu eu...
Nu cred ca ti-ar folosii la ceva sa-mi exprim eu acum in cuvinte toata ura si scarba fata de parintii tai, pentru ca asta nu te-ar ajuta la nimic.
Este o problema destul de delicata, dar crede-ma, nu vrei sa fii un las care se sinucide ca sa scape de necazuri, pentru ca mie unul nu-mi plac oamenii astia...
Cazul este foaarte delicat ca sa te pot ajuta cu fapte, si imi cer scuze pentru asta, deci singurul lucru pe care-l pot face este sa-ti dau cateva sfaturi care sa te ajute, si sa te incurajez.
In primul rand, nu ai de ce sa suporti asa ceva, ai 22 de ani, esti major, deci nu au dreptul sa te trateze asa, si tu trebuie sa iei masuri...
Asta nu o poti face singur, sau poate poti, dar nu cred ca vrei sa ajungi la puscarie...
Poti suna la politie, si la protectia copilului, desii a doua varianta nu cred ca mai e valabila din moment ce esti major.
Cel mai bine ar fi sa suni la politie, ei se v-or ocupa de problema ta, si-ti v-or pune parintii intr-un loc frumos, racoros, unde tatal tau v-a devenii o fetita si mama ta o lesbianca.
Problema este acum, cand sa faci asta.
Cel mai bine ar fi ori sa te duci personal la politie, si sa le zici despre ce este vorba, sa depui o declaratie, si sa se ocupe de ei, in timp ce tie iti da o camera sau ceva, astfel incat sa nu te mai intorci acasa, ori sa suni intr-o zii la politie cand nu e nimeni acasa, si sa le explici situatia, dandu-le adresa...
Alta cale nu prea vad, sinuciderea pentru mine nu este o optiune, si sa mai stai prea mult asa, pai nu ar fi corect, ai si tu o viata, un suflet, nu meriti sa fii tratat asa.
Deci, incearca sa mergi la politie, si intereseaza-te tot acolo daca e nevoie sa suni si la protectia copilului...
Asta te v-a ajuta...
Altfel nu cred ca pot sa te ajut... Sorry...
Bafta!

| M25M a răspuns:

Apeleaza la autoritati, sunt diferite ong-uri la tine la care poti apela, asistenta sociala etc. Nu stiu cat de mult te va ajuta dar ar trebui sa incerci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mihai25mihai Are dreptate.Îmi este imposibil să cred că poţi trece singur peste asta.Mult noroc!

| TheDifference a răspuns:

Chiar nu stiu ce pot sa zic, dar nu vreau sa trec indiferent pe langa problema ta...soarta nu a fost asa prietenoasa cu tine, dar SA NU TE SINUCIZI, asta le va da satisfactie parintilor tai si gandeste-te ca intotdeauna exista un motiv sa traiesti

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Ce pot sa zic,cel mai bine ar fi sa le iei din bani sau din bijuterii si sa pleci cat mai repede,sa gasesti o garsoniera cu o chirie rezonabila,apoi sa te angajezi, daca te pricepi si la pc-uri e si mai bine pentru ca poti castiga bani si de acolo, acum esti major, insa toate astea trebuie premeditate, sper ca te-am ajutat, bafta!

| dragonladyflame a răspuns:

O doamne.e greu.dar gandeste-te ca sunt altii intr-o situatie mai rea ca tine, e cea mai buna solutie ca sa te simti mai ok.sinuciderea e o prostie.e ca si cum ai ceda in fata lor.ti-o zic din proprie experienta.nu rezolvi nimic asa.plus ca ai 22 ani.ar trebui sa nu te intimideze. avand varsta asta poti face pasul de a pleca de acasa, cauta de lucru in alt oras.esti major.nu au ce sa iti faca.e viata ta. poti sa iti iei o slujba.nu au cum sa iti impuna sa nu iti iei. daca nu ai remuscari, pleaca.incearca sa imprumuti bani de la vreo ruda daca poti.ca sa incepi ceva. daca vrei iti las idu meu sa mai vorbim.ce ti se intampla nu e ok.si prima data este sa nu te dai batut.fii optimist.mai rau era daca erai minor.capul sus.-ely_cy_kitty-poti de asemenea sa ceri un sfat de la psihologul cristian andrei, are pe site-ul oficial "sfat online" sau cv in genulwinking

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Doamne...Ce hal de oameni (ma refer la parintii lui).

Frate, chiar nu stiu cum te-as putea ajuta. Imi pare nespus de rau de tine, de situatia prin care treci. Cum a spus si mihai25mihai, incearca sa apelezi la autoritati, trebuie sa fie cineva caruia ii pasa de cazuri din astea, chiar daca nu or fi ei multi.
O alta varianta ar fi sa-ti infrunti parintii, fiindca deja ai 22 de ani, cu putin curaj poti sa faci asta (nu ma refer sa-i omori, doar sa impui putin respect, sa le spui ce ai pe suflet, desi nu prea vad cum ar merge asta).
Totusi, cred ca sa apelezi la politie ar fi singura varianta, si sunt sigur ca acestia vor lua masuri.
Trebuie sa te gandesti ca e cineva acolo sus care vede ce se intampla si prin ce treci, si te va ajuta si intr-un final ai sa treci peste situatia asta.

Multa bafta, omule. Sper sa se rezolve cat de curand.winking

| redhiller a răspuns:

Naspa cel mai bine ar fi sa te duci la. bunici daca ai sau sa iti gasesti un loc de munca si dupa aia ar fi mai simplu nu recurge la fapte necugetatesad

| izu15 a răspuns:

Uite id-ul meu ca sa putem vorbi mai pe larg daca vrei sa il bagi: ceva_dhe_genu