| Nefarian a întrebat:

Am aflau ca unei fete ii place de mine. Si mie imi place de ea si cind am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a zis nu
Nu stiu ce sa fac fiindca o iubes
Ma ajutati?
dau funda

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, poate e o fata care are de invatat in perioada asta, sau poate nu-i place ceva din comportamentul tau.Nu toate fetele raspund imediat. Daca i-ai spus ca vrei sa fie cu tine, ai facut primul pas. Urmeaza sa-i arati mereu ca o placi, dar fara sa fi prea insistent, ca sa n-o faci sa fie jenata.Totusi sa stie ce simti pentru ea.Trebuie sa faci si putina,, propaganda,, in jur, spunand si altora ca o placi si ca esti dispus sa astepti oricat sa te accepte.Incearca sa te faci o companie placuta si colegilor, sa sari in ajutor la nevoie, macar cu o vorba buna. Fetelor le plac baietii care sunt admirati si de altii.Imbraca-te ingrijit, foloseste pasta de dinti, cauta sa-ti gasesti un spray placut, nu prea strident, cu alte cuvinte creeaza-ti o tinuta si un comportament elegant.Si nu o forta, dar fa-o mereu sa se simta in atentia ta.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, te-ai cam grabit cu ea... acum ce pot spune incearca sa te comporti cu ea foarte frumos, sa ii faci complimente adica sa ii arati ca iti pasa de ea. bafta! fundita?

| Nashucu a răspuns:

Orice ai face nu ii spune ca o iubesti