Ar trebuii sa inversezi al doilea alineat cu primul.Asa ar avea mai mult sens.Si in legatura cu povestea e superba, dar trista pe de o parte. Abia astept continuarea! E o povestire pe intelesul tutoror, insa vin si eu cu o mica parere...Se repeta foarte mult numele acesta,"Andreea". Sper sa nu te superi.Dar va deveni suparator citirii daca continui folosind la fiecare zece cuvinte numele fetei, incearca sa modifici.Cand apare numele fetei modifica cu pronume personale sau cu "fata","copila","tanara".Etc.O poveste superba, sper doar ca Andreea a noastra sa nu sfarseasca trista!
Waw super imi plac genu asta de povesti! super super mie una imi place! daca scrii vreo carte sa ma anunti pentru ca o vreau s-o cumpar! te pup si continua! as vrea aidiul tau de mess daca vrei sa-mi-l dai! (pe privat)
Bravo! Minunat inceput de poveste.Ai fi o scriitoare minunata.
Felicitari! Mi-as dori sa am si eu la fel de mult talent ca si tine.
Mai sunt citeva neajunsuri care ar trebui sa le completezi dar in rest totul e excelent...Ai talent si ar trebuie sa continui...Nu uita sa ne trimiti si noua continuarea
Este foarte frumoasa pentru ca ai folosit numele andreea luna octombrie si multe altele bravo!