In perioade diferite, am vrut sa fiu psiholog, profesor, doctor, programator si acum sunt in clasa a 12-a si sunt mai nehotarat ca niciodata. As vrea ceva cu voce, poate sa prezint o emisiune(online sau la tv) eventual ceva pe youtube, nu sunt sigur inca, dar am vise maricele, as zice eu.
In copilarie?
Voiam sa ajung cea mai cunoscuta creatoare de moda dar inainte de asta, voiam sa fiu...bogatasa
Acum?
Vreau sa fiu arhitecta
Destul de maret?
Și eu am acel vis măreț cum am avut în copilărie sî devin actriță și cântăreață chiar si gimnastă
Cand eram de-un metru si-o șchioapă visam sa devin balerina. No, se exclude. Nu-mi plac rochiile. Dupa visam sa devin (chestii clasice) cantareata, model, actrita, dar nu mai vreau. Dar, din 2012 de cand am văzut un anumit film, am devenit pasionata de crime. Si acum vreau sa devin procuror criminalist. (pare mai logic decât celelalte) cu toate ca e mult de munca. Dar de visul asta ma tin. Si, pana la urma, daca-ti transformi meseria intr-un hobby, o sa fie mult mai usor, dar sunt constienta de toate calitatile si defectele acelei meserii.
+ am un vis special, sa ajung in Japonia. Si nu e ceva imposibil.
Ba ce mult visez, gata, la noapte nu ma mai culc.
Eu am visat si inca mai visez sa fiu spion, in America sau in alta tara(sa nu radeti!).Cel mai mult imi place la un spion ca stie sa se bata si eu una mi-as dori sa stiu sa ma bat. Apoi calatoreste si vorbeste multe limbi.Si cel mai important:ADRENALINA*_*
Hey!
In copilarie? Nici acum nu sunt prea mare deci... In fine mai demult visam sa ajung sa creez jocuri mari multiplayer, un univers virtual imens intr-un joc anume care sa ma faca cunoscut in toata lumea.
Acum vreau sa ajung cunoscut, sa am un job bun, eventual la o companie de jocuri sau de IT, sa pot sa-mi expun ideile... si sa fiu linistit alaturi de familie. Sa am destul timp liber si sa pot sa ma bucur de viata.
Bafta!
Stiu ce zici si eu vreau sa ma duc in armata pentru a pleca in cateva misiuni doar pentru adrenalina
Daaaa foarte tare continuati visul si in legatura cu japonia si eu as vrea sa merg acolo in fine dar asta se poate realiza foarte usor cum ai zis si tu SUCCES
))))) Daaa succes
)))) tu o sa fi cea care o sa i-mi consruiasca casa?
))
Bine dar sa nu razi, Vreau sa devin presedintele Romaniei si sa schib cu totul tara asta si da stiu ca o sa zici ca puterea schimba oameni dar sunt ca un catar de incapatanat deci nu o sa fie fro problema cu asta si vreau sa trasform Romania intr-o MONARHIE
Un vis maret, dar cum au ajuns si ceilalti fosti presedinti si actualul, de ce sa nu ajungi. E mult de munca dar nu e imposibil. Doar sa nu te lasi influentat de bani. In rest te sustin totala!
Ti-asi spune cam tot ce vreau sa fac dar da ca o sa ajung presedinte atunci unde o sa mai fie surpriza si suspansul ))) Mersi ca m-ai ascultat
Daca tu aduci trupa mea preferata in Romania, esti cel mai tare presedinte! :]]]
Succes in continuare!
Daaaa daca devin presedite iti promit ca asta e primul lucru care o sa il fac concert doar pentru tine
Asteapta la rand ca am zis ca asta e isu meu sa conduc Romania nu lumea ))
Saaa devi astronaut? SI acum vrei sa faci jocuri sau programe etc mai pe scurt sa devi programator gen?
Sincer nu îmi mai amintesc. E bine să ai un vis dar doar dacă este limpede realizabil.
Visu meu era sa fiu mecanic de locomotiva. Cand am mai crescut, m-am izbit de realitatea cruda : n-am cum sa traiesc din salariu de mecanic de locomotiva
End of story.
Am visat de mic sa fiu pe cont propriu dupa 18 ani si sa-mi cumpar tot ce mi-am dorit cand eram mic, un telefon de care sa fiu multumit, un laptop, un DSPR si multe altele. Cele mai multe din lucruri le detin si le-am cumparat din banii munciti de mine