In copilarie?
Voiam sa ajung cea mai cunoscuta creatoare de moda dar inainte de asta, voiam sa fiu...bogatasa
Acum?
Vreau sa fiu arhitecta
Destul de maret?
))))) Daaa succes
)))) tu o sa fi cea care o sa i-mi consruiasca casa?
))
Saaa devi astronaut? SI acum vrei sa faci jocuri sau programe etc mai pe scurt sa devi programator gen?
Sincer nu îmi mai amintesc. E bine să ai un vis dar doar dacă este limpede realizabil.
Hey!
In copilarie? Nici acum nu sunt prea mare deci... In fine mai demult visam sa ajung sa creez jocuri mari multiplayer, un univers virtual imens intr-un joc anume care sa ma faca cunoscut in toata lumea.
Acum vreau sa ajung cunoscut, sa am un job bun, eventual la o companie de jocuri sau de IT, sa pot sa-mi expun ideile... si sa fiu linistit alaturi de familie. Sa am destul timp liber si sa pot sa ma bucur de viata.
Bafta!
Visu meu era sa fiu mecanic de locomotiva. Cand am mai crescut, m-am izbit de realitatea cruda : n-am cum sa traiesc din salariu de mecanic de locomotiva
End of story.
In perioade diferite, am vrut sa fiu psiholog, profesor, doctor, programator si acum sunt in clasa a 12-a si sunt mai nehotarat ca niciodata. As vrea ceva cu voce, poate sa prezint o emisiune(online sau la tv) eventual ceva pe youtube, nu sunt sigur inca, dar am vise maricele, as zice eu.
Cand eram de-un metru si-o șchioapă visam sa devin balerina. No, se exclude. Nu-mi plac rochiile. Dupa visam sa devin (chestii clasice) cantareata, model, actrita, dar nu mai vreau. Dar, din 2012 de cand am văzut un anumit film, am devenit pasionata de crime. Si acum vreau sa devin procuror criminalist. (pare mai logic decât celelalte) cu toate ca e mult de munca. Dar de visul asta ma tin. Si, pana la urma, daca-ti transformi meseria intr-un hobby, o sa fie mult mai usor, dar sunt constienta de toate calitatile si defectele acelei meserii.
+ am un vis special, sa ajung in Japonia. Si nu e ceva imposibil.
Ba ce mult visez, gata, la noapte nu ma mai culc.
Daaaa foarte tare continuati visul si in legatura cu japonia si eu as vrea sa merg acolo in fine dar asta se poate realiza foarte usor cum ai zis si tu SUCCES
:] mersi!
Succes si tu, cu visele!
Laaa ce vis am o sa am nevoie de succes
M tii in suspans? Spune. :]]
Bine dar sa nu razi, Vreau sa devin presedintele Romaniei si sa schib cu totul tara asta si da stiu ca o sa zici ca puterea schimba oameni dar sunt ca un catar de incapatanat deci nu o sa fie fro problema cu asta si vreau sa trasform Romania intr-o MONARHIE
Un vis maret, dar cum au ajuns si ceilalti fosti presedinti si actualul, de ce sa nu ajungi. E mult de munca dar nu e imposibil. Doar sa nu te lasi influentat de bani. In rest te sustin totala!
Ti-asi spune cam tot ce vreau sa fac dar da ca o sa ajung presedinte atunci unde o sa mai fie surpriza si suspansul ))) Mersi ca m-ai ascultat
Daca tu aduci trupa mea preferata in Romania, esti cel mai tare presedinte! :]]]
Succes in continuare!
Si care ar fi accea?
GazettE. :]
Din Japonia ii aduci!
Daaaa daca devin presedite iti promit ca asta e primul lucru care o sa il fac concert doar pentru tine
Asa sa faci! Sa nu uiti. :]]
Visul meu din copilarie era sa ma marit cu Yu Gi Oh (sper ca numele serialului coincide cu numele personajului).
Acum visez sa conduc lumea.
Asteapta la rand ca am zis ca asta e isu meu sa conduc Romania nu lumea ))
De mic copil mi-am dorit sa fiu soldat (m-am indragostit de o poza din tineretea tatalui meu care a fost facuta cand era soldat, imi place viata si respectul pe care un soldat si-l acorda lui si patriei sale, cand eram copil in toate pozele stateam drep ca si un soldat ) si sa fiu mare cat Arnold ( nu de alta dar ma uitam la filmul Conan si eram fascinat de cum arata omul). Acuma in 2015 primul vis il pot realiza in mai putin de 3 saptamani, iar pentru al doilea vis am inceput procesul "Arnold" de mai bine de un an jumate si mai am ani intregi la dospozitie. Chiar daca nu am numai 18 ani, pot sa zic ca nu mi-am abandonat visele nicioadata.
Și eu am acel vis măreț cum am avut în copilărie sî devin actriță și cântăreață chiar si gimnastă
Am visat de mic sa fiu pe cont propriu dupa 18 ani si sa-mi cumpar tot ce mi-am dorit cand eram mic, un telefon de care sa fiu multumit, un laptop, un DSPR si multe altele. Cele mai multe din lucruri le detin si le-am cumparat din banii munciti de mine
Eu am visat si inca mai visez sa fiu spion, in America sau in alta tara(sa nu radeti!).Cel mai mult imi place la un spion ca stie sa se bata si eu una mi-as dori sa stiu sa ma bat. Apoi calatoreste si vorbeste multe limbi.Si cel mai important:ADRENALINA*_*
Stiu ce zici si eu vreau sa ma duc in armata pentru a pleca in cateva misiuni doar pentru adrenalina
In copilarie visam sa devin cantareata si si acum vreau+vreau sa intru la canto, dar inca sunt copil adica am 13 ani, mai am timp sa visez
Acum 10 ani am cisat ca eram la gradinita si ce imi imaginam, aparea acolo, adica ma gandeam la un castetofon, el aparea. M-am gandit sa ma duc la tara la bunici caci acolo imi placea sa stau si dupa am vazut-o pe cealalta bunica cu un cap de dovleac si uda florile. Dupa a venit si nasu cu masina s-o ia in scaun cu rotile cu toate ca in realitate ea nu merge cu scaunu' cu rotile. Nu stiu de ce, dar parca imi zicea din cate mai stiu eu sa vin dupa ea (Vino cu mine, am sa te indrum spre bine ) cu toate ca imi era frica atunci caci aveam 4 ani. Tocmai atunci m-am trezit in camera la mama si era intuneric. Cand mi-am intors capu' era bunica la geam punand prosoape la uscat si din acea cauza era intuneric. Cand am vazut-o m-am speriat caci credeam ca avea capu de dovleac si am bagat capu sub perna si am adormit iar vreo o ora. Scuze cu povestea asta lunga. Dar e ok. De atunci visez o data la unu sau doi an visu asta