Cit de fidel nu ar fi baiatul, la o fata mai frumoasa decit fata de linga el tot atrage atentia.Incearca sa atragi mai mult atentia la tine cind este si el prin preajma, iar apoi chiar incearca sa intri in vorba cu el, cu glume cu telefoane asa incit sa fiti mai intii prieteniaca vorbiti pe mess cu atit mai bine. II poti scrie cuvinte dulci si un smile fara sa se gindeasca deodata ca ai vrea sa ai ceva cu el.Incepe discutii care sa-l atraga, de fapt fa asa incit sa creada ca esti interesanta.Si stii ce cred ca o sa reusesti sa-l faci al tau caci esti egoista prin cuvintele "ea nu il merita si-l vreau p/u mine". Deja dorinta mare este asa ca la cimpul de lupta(astept sa-mi scrii cit de curind o veste buna.succes)
Ma amuzi. Daca acea fata nu e stralucita fizic, inseamna ca nu-l merita? Poate se inteleg bine, poate se iubesc, poate sunt compatibili. La tine aspectul exterior face totul? Si, cum ai stabilit tu ca e urata? Tu cumva te vezi vreo diva?
Lasa-l in pace sa-si traiasca viata, nu te amesteca unde nu-ti fierbe oala. Iar la ce fel ai pus problema, si la ce nick ai, nici nu cred c-ai sa ai o relatie serioasa mai lunga in viitorul apropiat.
Draga mea sa stii ca o viata blestemata nu ai tu ca nu se uita un baiat la tine. O viata blestemata au cei care traiesc in mizerie, bolnavi si vai de steaua lor. Nu mai judeca atat de superficial lucrurile.
Nu inteleg ce-i cu comentariile astea, ea a intrebat cum sa-l cucereasca nu ce sa faca.Si daca tot ati scris asa comentarii sunt sigura ca v-a furat cineva iubitul/a de sub nas si va doare tare.Cu totii patim asta asa ca cine nu isi foloseste sansa pierde.Sexichick foloseste-ti ocazia si atrage atentia in jur daca tu asa doresti
Sara2 întreabă: