| Matilda20 a întrebat:

Am ajuns la varsta la care hormonii incep sa ti se urce in cap si incepi sa te uiti dupa baieti/fete si chestia asta te cam abate de la invatat.

De la vreme tot vad pe strada fete de seama cu mine tinandu-se de mana cu iubitii lor si tot aud adulti care spun ca noi suntem inca doar niste copilasi si suntem prea mici pentru chestii de astea.

Deci am doua nelamuriri:
Prima eu ce ar trebui sa cred ca sunt inca un copilas care nu trebuie sa-si bata capul sau am ajuns la varsta la care e "la moda" sa ai prieten?
Intreb ca sa stiu pe viitor cand o sa-mi placa de cineva.

Si a dpua nelamurire: Eu ce trebuie sa fac ca sa ma concentrez mai bine pe invatat si sa nu mai imi zboare mintea prin toate partile ca peste un an e examenul din clasa a VIII-a.

P.S. Fac 14 ani la iarna

Răspuns Câştigător
| DavidoW a răspuns:

Sa vezi ce fac hormonii la baieti! Ei vor sex nu iubire, o sa o sfarsesti aiurea cel mai sigur... axeaza-te pe scoala o sa vina "golanul" la vremea potrivita. Cu invatatul, e ca si mersul la sala, nu poti sa faci cu cele mai mari greutati sau sa stai 3 ore in prima zi, ia-o usor 15 minute inveti 5 minute fa ceva miscare, 15 minute inveti din nou, cresti timpul de invatat in timp. P.S. miscarea produce serotonina! Fa cel putin 30min miscare zilnic!
Invata poezii, da invata poezii! chiar daca nu ai nevoie de ele, iti intaresti legaturile neuronale sau ceva de genu. laughing Sper ca te-am ajutat. O zi faina sa ai!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pikakatejulia8 a răspuns:

Matilda incep cu inceputul si eu fac 14 in iarna laughing))))))))) acum si eu sunt la fel ca tine...si mi-am propus ca ar fi foarte dragut sa am si eu un iubit, dar daca ti-e problema invatatul iti dau un sfat mergi afara cu iubitul si etc dupa ce inveti, invata dimineata pentru ca e prea cald afara si asa ai timp sa iesi cu prieteni /iubitul seara cand e mai racoare si nu m-ai baga in seama ce spun alti ca esti copila etc gandeste pentru tine nu ce spun alti :*funda?