| XatomisX a întrebat:

Am ajuns sa nu ma duc la nici un majorat pentru ca se baga numai manele straight face nici majoratul nu il fac pentru ca va trebuii sa bag doar manele il fac doar cu cativa prieteni care asculta muzica bunawinking voi nu v-ati saturat de manele la bancheturi si majorate?

2 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Ia şi tu nişte căşti, încarcă pe un MP ce vrei tu şi ai rezolvat!
Lăsând gluma de o parte este de bun simţ să-ţi întrebi invitaţii ce muzică vor să asculte şi se face o listă. Iar acest lucru din timp!
Acum nu am idee cum ar suna Salam urmat de The Rasmus sau Guţă mixat cu Freddie Mercury dar asta e...
Dacă nici acest lucru nu ajută în situaţii similare apelam la ajutorul domnului Johnnie Walker. După 18 ani.
Audiţie plăcută şi multă mişcare scenică!

| thegatekeeper a răspuns:

Din fericire nu am fost nevoita sa merg la prea multe evenimente de genul asta, insa stiu ca manelele sunt prezente aproape intotdeauna. Nici eu nu mi-am facut majoratul, pe de o parte fiindca nu am vrut sa fac un asa mare eveniment din asta, iar pe de alta parte din cauza muzicii si dansului. Mi se pare mai bine sa inviti cativa prieteni in oras sau acasa. La un moment dat am intrebat pe cineva care nu asculta manele in mod special de ce tin neaparat sa puna, avand in vedere ca nici invitatii nu prefera in mod special tipul asta de "muzica", si mi-a raspuns ca "asa se face". Oricum, nu prea ai ce sa faci in legatura cu asta, decat sa nu mergi, in special daca nici nu prea ai treaba cu persoana respectiva.