In viata ta sa nu faci prostia de a lua viata cuiva!
Hai nu o lua drept Conecinta Religioasa care este foarte importanta!
Dumnezeu a dat viata omului ca tu sa i-o iei?
in fine lasa asta!
Cati ani ai? daca esti tanar, gandeste ca o sa stai cu consinta Incarcata toata viata + Puscaria care e asemanator iadului cred! Omule, nu te lasa Controlat de rau.
Offf nu-mi vine sa cred ca Ganditi asa. Daca voi Ca adolescenit aveti tendinte Criminale, ce pretentii sa mai avem la Nenorocitii care omoara oameni pe capete...
Cum sa omori pe cineva?:-o.Tu te-ai gandit macar un pic inainte sa postezi aceasta intrebare? Gandeste-te ca daca il omori pe bietul om o sa il ai pe constiinta TOATA VIATA.O sa iti para rau mai tarziu.Gandeste-te la familia bietului om...gandeste-te la familia ta cat o sa sufere cand o sa te viziteze la puscarie.Fiecaruia dintre noi nu ne plac anumite persoane.De exemplu mie nu imi plac toti colegii de clasa, dar asta nu inseamna ca ii omor. Daca acea persoana chiar nu iti place, ar fi mai bine sa fii indiferent cu ea.
Succes...la gandit.:*
Te-ai combinat cu un alt adolescent ca să omori pe cineva? De ce, singur n-ai curaj sau crezi că vina se va împărţi?
Numai pro vrei?
Ai putea să îi faci viaţa un iad, aşa scapă cam ieftin cred eu.
Singurul lucru care ar trebui sa te afecteze e inshisoarea.Constiinta se duce repede si nu prea conteaza.Dar nu iti recomand sa faci asta pentru ca iti strici urmatorii ani de viata pe omul ala pe care vrei sa-l omori cum spui tu.El va fi acolo linistit si tu in inchisoare.
Eiii...pai sti zicala aia, dar daca nu o sti ti-o spun eu acum!
Nu dori moartea aproapelui tau, fa-l pe el sa si-o doreasca!
1dai dracu una cand il prinzi undeva mai linistit exemplu intr-un gang sau undeva pe o strada chestia e sa nu fie martori.2.l-ai prins il omori da trebuie sa stii sa nu lasi amprente.si ai plecat de parca nimic nu s-a intamplat.pa pa nu o lua in serios doar in caz de urgenta
Idkrjek întreabă: