| dulcica2 a întrebat:

Am aproape 15 ani si de curand ies prin centrul vechi cu o prietena. Am mers in localuri de gen care au si sound lounge.e cumva periculos la varsta mea sa fac lucruri de genu (stau cu baietii de vorba si beau o bere). Funda la raspuns ajutator!

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Asta depinde de parinti.Am un prieten care are vreo 19 ani, sorsa vreo 15. I-am zis de atatea ori ai grija de sora'ta ba ca nu face bine ce face. Vorba lui era " e treaba mamei si tata " aseara ma duceam cu el prin oras sa ne plimbam.Trecem pe langa o banca, pe care era sora'sa si inca vreo 2 fete.Pline de barbati sariti de 22 de ani.Ce inseamna asta? La 14 15 ani esti copil, te afisezi intre barbati? Poate dai unele semnale care nu le vrei.Si te trezesti cu dansa'n transa.Il mai bagi si pala prin puscarie, din vina TA. Vrei baieti mari? Sa fie loc doar de saluturi gen " buna/buna" Nu inteleg chestia astahappy

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Eu zic ca nu este o situatie prea fericita sa bei bere la 15 ani. Poti sa faci sport, cursuri de dans, sa mergi la film. Dar la o bere, mai ales o fata la varsta asta nu este prea potrivit.

Răspuns utilizator avertizat
| Voidwithin a răspuns:

Si ce raspuns ti-ar fi pe plac?
Se pare ca iti place asa.
Mi se pare prosteasca intrebarea e adevarat ca adolescenta e mai nebuneasca dar cred ca si un copil de clasa 1 isi da seama ca o fata nu ar trebui sa faca asa ceva.
Deci ce raspuns vrei tu mai exact cu ce sa te ajutam?
E decizia ta sa mergi acolo nu a mea.

| Me01 a răspuns:

Ești încă mica sa stai sa bei bere cu băieții. Poti sta de vorba cu băieții dar nu mai mult de atât, e viata ta faci ce vrei dar daca acum stai si bei bere cu iei la 20 de ani ce faci? Te duci in fiecare seara cu câte unu ca ai băut prea multă bere. Faci ce vrei e viata ta, e doar părerea mea ce am spus mai sus.

| kittykatty20 a răspuns:

Pai da. Nu inteleg de ce ai vrea sa faci asa ceva, sa stai sa bei beri cu toti betivanii necunoscuti si sa te duci prin cluburi de la 15 ani. Mai ales ca sunteti 2 fete, daca mai era si un frate sau ceva mai ziceam. Doar atat iti spun eu : gandeste te la roxana babenco cand mai faci chestii de genul.

| byzu a răspuns:

Dar tu daca ai avea o fata care ar face asa ti-ar placea?