| rominax a întrebat:

Am aproape 15 ani si luna trecut am avut ciclu de 2 ori.
De la ce poate fi? E grav? Dau fundita happy.

Răspuns Câştigător
| scumpik010 a răspuns:

Depinde de cat timp ti-a venit ciclul menstrual, daca nu ai inca 2 ani de zile inseamna ca nu este regulat si nu e nimic grav(tuturor fetelor li se intampla), dar problema intervine atunci cand ai deja 2 ani si ciclul ar trebui sa fie regulat, daca ai mai mult de 2 ani cred ca ar trebui sa consulti un ginecolog... poate fi o raceala vaginala...nu stiulove struckdaca crezi ca te-a ajutata cu ceva eu sunt foarte fericita ca am putut face asta pentru tine:Xpup

5 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Nu e nimic grav, dar la varsta asta ciclul nu este inca reglat. E normal, la toate adolescentele le vin asa la inceput, apoi cu timpul o sa se regleze si o sa vina normal, lunar la 28 de zile.

| anonimaa a răspuns:

Hey stai calma!
si mie mi se mai intampla sa imi vina de 2 ori pe luna sau sa nu imi vine deloc.
pana se regleaza dureaza in jur de 4-5 ani deci nu ai de ce sa. ti faci griji. si nu e nimic grav
se cheama pubertate big grin

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Am avut si eu "problema" asta anul trecut si se pare ca nu mi s`a intamplat nimic grev, dar totusi poti vorbi despre asta cu mama thahappy

| rominax explică:

Acum iar sunt la ciclu si sangerarile sunt foarte abundente. trebuie sa scrimb absorbante aproape din 3 in 3 ore. puteti sa imi recomndati ceva? prietena mea lua mereu calciu lactic. la ce foloseste? happy

| aurik@ a răspuns:

Nu e nimic grav se mai intimpla dureaza o vreme pina se regleaza