| ElizaaaX a întrebat:

Am aproape 16 ani si nu am avut in viata mea un prieten si nici primul sarut.Unele fete din clasa si-au inceput pana si viata sexuala(sunt intr-a zecea) si ma considera "ciudata". Problema este ca nu mi-a placut de nimeni si nici nu simt nevoia de o relatia si chestii de-astea...Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
In primul rand sa privesti altfel problema, e timp suficient, nu e nimic anormal.
Sunt unele fete care isi incep viata sexuala si la 13 ani.
Au o mentalitate care lasa de dorit si cred ca e ceva cool,nu cred ca vrei sa fi in rand cu ele.
De ce sa te considere o ciudata? Sunt doar critici menite sa te faca sa te simti prost.
Si de aveai prieten, te criticau in alt mod.
Nu mai asculta ce zice lumea, fi mai indiferenta si fa exeact ce crezi ca e bine si ce te face sa te simti bine.
Decizia o iei personal, nu decid altii in locul tau.
Daca nu simti nevoia de o relatie, mergi inainte si poate o sa simti odata si odata.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Stai linistita ca ai tot timpul din lume, nu este o regula ca trebuie sa ai prieten la 16 ani [nici eu nu am avut la varsta asta]

| Sociopat a răspuns:

Doar pentru ca pe ele le zgarma la maimuta virginitatea ta nu inseamna ca si pe tine trebuie sa te zgarme la maimuta ce cred ele despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să aştepţi să-ţi vină nevoia de a simţi dorinţa de a avea aşa ceva.

| MiruD a răspuns:

Nimic. Daca ele au facut deja asta, nu trebuie sa te simti obligata sa faci sex. Din punctul meu de vedere, e ceva frumos, sa auzi ca din 10 fete, doar una este virgina. Stai linistita. O sa ai timp si pentru asta si o sa vina si timpul tau. happy

| hummmer a răspuns:

Fetele ca voi sunt mai rare ca floarea de colţ...

| Hutzy95 a răspuns:

Iti dau un sfat, asa eram si eu si inca sunt si am 19 ani dar am avut pana acum o prietena in clasa 7 sau 8 nu mai stiu exact dar am stat cu ea cam o luna dupa aia tot singur sunt si acum. Nu trebuie sa fii suparata ca nu ai prieten, te poti distra cu prietenele tale si chiar poate cineva special e pastrat pentru tine.

| JustBlack92 a răspuns:

Sa astepti, nici eu nu am avut, si nici acum nu am, dar sunt obisnuit, astept pana cand imi va sosi momentul.
O zi buna iti doresc.

| sweettkarina97 a răspuns:

Si eu am aproape 16 ani si nu am avut un iubit vreodata, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta, stai linistita ca va aparea si baiatul potrivit.Dar trebuie sa ai rabdare si vei vedea ca va fi bine.Cat despre viata sexuala la 16 ani, pai frate trebuie sa-ti traiesti adolescenta in alt mod, nu facand acest lucru, dar e treaba lor ce fac, si dupa cum ti-am spus stai linistita, toate la timpul lor. Sper ca te-am ajutatwinking

| MiculAjutorConștincios a răspuns:

De ce trebuie să fii și tu o simplă oaie din turmă? Fii altfel, fii tu însuți!
"Una dintre cele mai mari provocari in viata este sa fii tu insuti, intr-o lume care incearca sa te faca precum toti ceilalti. Cineva va fi intotdeauna mai frumos ca tine, mai destept sau mai tanar, insa nimeni nu poate fi ca tine. Nu te schimba, pentru ca oamenii sa te placa."

| Mimiiiiii a răspuns:

Nimic,stii cum este o vorba "Daca esti singura inseamna ca Dumnezeu te patreaza pentru cineva special".Si nu te grabi cu viata sexuala.Tu crezi ca daca vei face asta, vei deveni mai "populara" pintre acele fete? Chiar deloc.Acum nu prea trebuie sa te preocupe intilnirile. Distreaza-te!

| FaraNume26 a răspuns:

Ar trebuii sa te mandresi cu asta, altele la varsta ta sunt deja satule de... laughing
Asa ca nu te simti aiurea in situatia asta, ca va veni si vremea cand vei gasi pe cineva.Si vei avea timp pentru toate.
Simte-te speciala, ca nu esti ca restul fetelor, si nu faci ceea ce fac ele, si ca esti mai unica.

| underdeath a răspuns:

Am implinit Cu 2 saptamaini in urma 16, nu am avut nici eu din astea nici saruturi, nimic si nu-mi bat capul cu asta, nu mi place de nimeni si cu viata sexuala laso nu te apuca sa faci din astea pentru a deveni populara nu e asa...Deci nu-ti bate capu-l cum a zis Mimiiiiii, Domnu te pastreaza pentru cineva special.