| scumpa2ddd a întrebat:

Am aproape 16 ani si nu am avut niciodata un prieten.Nici un baiat nu s-a uitat la mine.Alte fete la varsta mea au avut deja zeci de prieteni. Oare de ce nu ma plac baietii?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca probabil esti teribil de complexata de felul cum arati si te inteleg dar nu intotdeauna ce vezi in oglinda e neaparat si adevarat. Tindem sa ne autocriticam pana la ultimul fir rebel, pana la ultima sunculita de pe sold si nu e binewinkingCei din jurul nostru se indragostesc de un zambet, de o privire, de un gesttongue

| sensesDelight a răspuns:

Nu-ți pune întrebarea asta pentru că te descurajezi singură. Probabil ești mai retrasă, mai rușinoasă și tu la asta trebuie să lucrezi. Băieților le plac fetele de gașcă, amuzante, care râd la glumele lor, le înțeleg damblalele gen Dota, Wow, Cs etc., cele care pot fi și sensibile atunci când e momentul, care nu sunt extrem de geloase/insistente și știu să-i asculte.
Ai face bine dacă ai începe să strălucești în grupul tău. Desigur, primele zile o să fie mai greu să se obișnuiască cu caracterul tău nou, dar pe parcurs, dacă în continuare vei fi de gașcă, o să te admire.
Îți poți cumpăra tot felul de reviste gen: Cool Girl, Bravo Girl, Popcorn, Cosmopolitan, Joe, Elle, Bravo, Vogue în care să citești despre cazurile asemănătoare cu al tău. Sfaturile psihologului pe care eu nu ți le pot da, le găsești în reviste.
Succes :*

| larrii a răspuns:

Nu cred ca este vorba ca nu se uita niciun baiat la tine, oricine isi gaseste "printul" la un moment dat... poate nici tu nu ai cautat unde trebuie; mai plimba'te prin centrul orasului, prin parc, du'te la agatat cu prietenele tale. si pe hi5/facebook si alte siteuri mai poti gasi. imprieteneste'te cu cat mai multi si ai sa vezi cum "sar" pe tine smug

bafta :*

| bOse a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie, stai linistita, o sa-ti vina si tie randul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ai 16 ani, la liceu mergi de abia la toamna si mai ai si paduchi de 2 ani!
Draga mea, exact prieten iti trebuie tie!