In primul rand, da-mi voie sa-ti spun ca dupa mine, tu ai sentimente nobile si esti o fata ce-si traieste viata conform moralitatii.Este cat se poate de incorect sa fii cu cineva, dar sa te gandesti la altcineva.Pe acel "altcineva" trebuie sa-l uiti oricat de greu ar fi,pentru ca ori nu te merita, ori are alte gusturi, ori e prea prost.Pe ceilalti baieti care ar dori sa-ti fie prieteni, analizeaza-i bine si nu-i indeparta din prima, pentru ca-ti spun din experienta:s-ar putea sa regreti mai tarziu.Cat despre partea cu "am aproape 17 ani si ceilalti ma cred o ciudata ca nu am prieten",asta sa stii ca nu e mare lucru.Ce-i al tau e pus de-o-parte. Vrei prieten pentru sufletul si inima ta,sau doar asa, sa nu te arate oamenii scurti la minte cu degetul? Gandeste-te la asta!
In concluzie, analizeaza bine situatia.In cazul in care esti de parere ca acel "altcineva"iti ocupa mintea de prea mult timp si fara sens,uita-l si "intoarce-ti privirea spre alte orizonturi cu mult mai insorite".Nu e sa fie al tau,dar poate ca altcineva si-ar da si sufletul sa te poata tine de mana sub clar de luna, tu fiind prea ocupata cu amintirea lui "altcineva" si cu faptul ca te crede lumea "ciudata".Ia taurul de coarne si cauta fericirea care probabil e chiar sub nasul tau. Bafta!
PSaca reusesti ceva, sa ne anunti!
Bună.
Nu mai dispera că ai viața înainte, nu trebuie să râvnești la cele spuse de altele.
Pa, pa.
Servus @Sybell! Sfatul meu este că ar trebui să apreciezi ceea ce ai. Bucură-te de tinerețe, bucură-te de vacanță, de soare, de ce, de ploaie, ieși cu prietenii, joacă-te cu un cățel, cu un pisoi și învață de la ei ce înseamnă să trăiești și să te bucuri. Nu întâmplător am repetat termenul de bucurie, @Sybell. Învață să te bucuri, învață să dăruiești iubire și nu te vei simți aiurea. O zi cu zâmbet și gânduri limpezi să ai!
Pai in primul rand nu te gandi ca esti diferita de ceilaltii. Adica baiatul pe care il placi poate pur si simplu nute poate accepta asa cum nu ii poti accepta nici tu pe baietii care te plac.Si doar stii...baieti sunt baiteti! Orice le-ai face ei sunt tetati sa incerce mai multe tipuri de fete{exceptii} Dar in orice caz sfatul meu ar fi sa te deschizi catre o persoana apropiataca de exemplu mama ta si poate vei avea parte de sfaturi foarte bune. Crede-ma, m-am pus si eu in situatia ta si am trecut prin asta.Stiu nu este deloc usor dar gandeste-te doar ca esti frumoasa si nu ai nevoie de el.ai nevoie de atentie si probabil el nu te merita! AAA da si inca ceva! sa nu dai semne de tristete sau ceva in gen pentru ca lui ii dai apa la moara si ii convine asa...pentru ca astfel se crede important pentru ca te face sa suferi.ok nu stiu daca ai inteles mesajul da sper ca ti-am fost de folos!
Andrei67y5 întreabă: