| CrazyGirlAmy a întrebat:

Am aproape 18 ani si am primul meu prieten. Familia mea nu e de acord ca eu sa am unul. Ma cert cu mama zi de zi pe aceasta tema. Ce as putea face? Multumesc. Dau funda.

Răspuns Câştigător
| ovidius a răspuns:

Care sunt motivele mamei tale?

| CrazyGirlAmy explică (pentru ovidius):

Poi ea se ia dupa gura lumii. Am incercat sa ii spun sa aiba incredere in mine, dar dupa cum vad eu are mai multa incredere in lume decat in mine. Si lumea din ziua de azi e invidioasa, mincinoasa, etc. Multumesc.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa asculti pana faci 18 ani dupa aia poti pleca si la razboi fara acordul nimanui.

| CrazyGirlAmy explică (pentru mgtow):

Dar e mama si nu pot renunta la ea si nici la iubitul meu. Multumesc.

| ovidius a răspuns (pentru CrazyGirlAmy):

Eu zic să stai de vorbă cu ea pe îndelete şi să îi explici DE CE băiatul ăsta e aşa de important pentru tine. De obicei când cineva refuză ceva, o face din cauza unor temeri sau pentru că nu ştie toate datele problemei.

| CrazyGirlAmy explică (pentru ovidius):

Multumesc frumos!

| mgtow a răspuns (pentru CrazyGirlAmy):

Mama e mai importanta.

| CrazyGirlAmy explică (pentru mgtow):

Stiu.

| Meap a răspuns:

Buna Amy happy
Imi vine cam greu sa cred ca parintii sa nu te lase sa ai o relatie la aceasta varsta....nu mi se pare firesc.
Poate nu vor sa ai inca relatii sexuale...nu stiu care ar fi motivele.
Sfatul meu este sa discuti serios pe aceasta tema cu parintii tai si sa le explici ca este normal sa iubesti, adica sa ai macar un prieten pana la aceasta varsta.
Sper ca te-am ajutat cat de cat. ^^

| CrazyGirlAmy explică (pentru Meap):

Tatal meu e decedat de cand aveam 6 luni, iar eu stau cu mama. Si ne viziteaza zilnic rude etc. Si am discutat serios. Dar nu ma intelege. Imi spune ca sunt mica. Ce pot face? Multumesc.