Parul iti creste mai repede cand este impletit.
Eu una nu mi`l impletesc in coada simpla. Mi`l impletesc pe o parte sau impletesc 3 apoi pe toate le impletesc intr`una.
Cand parul este lasat liber toate scamele si mizeriile se aduna pe el. asta nu`i o problema, pentru ca apoi te speli sau de dai cu spuma ( deoarece si spuma iti curata parul ). dar parul liber iti poate afecta tenul, mai ales daca nu este spalat! Fondul de ten iti apara tenul.
Nu stiu. nu prea cred in asta. cred ca daca il tii impletit iti creste mai repede probabil pentru ca nu se toaca si este protejat mai bine
Pai multe fete isi tin parul inpletit deoarece nu se incalce noaptea, dar daca tu il strangi risti sa il rupi nu sa-l faci sa creasca, intredevar il ajuti putin fortandul dar nu este cine stie ce mare diferenta daca vrei sa-ti creasca mai repede mananca sanatos ia vitamine si spalata des pe cap, asta nu inseamna o data pe zi, o data la 3 zile e cel mai indicatsi ia-ti varfurile cand se despica. Daca vrei mai multe informati da-mi un mesaj privat si-ti dau id meu si te ajut cu placere.
Kosmina_Kosmi_1995 întreabă: