| dada a întrebat:

Am auzit ca daca iti tii parul implett iti creste mai repede? este adevarat?

eu stiam ca parul creste cand este lasat liber

7 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Parul iti creste mai repede cand este impletit.
Eu una nu mi`l impletesc in coada simpla. Mi`l impletesc pe o parte sau impletesc 3 apoi pe toate le impletesc intr`una.
Cand parul este lasat liber toate scamele si mizeriile se aduna pe el. asta nu`i o problema, pentru ca apoi te speli sau de dai cu spuma ( deoarece si spuma iti curata parul ). dar parul liber iti poate afecta tenul, mai ales daca nu este spalat! Fondul de ten iti apara tenul.

| viatadecacatt a răspuns:

Asa este. mie imi creste repede oricumlaughing.

| miauu a răspuns:

Da este adevarat...

si cand dormi creste

| dada explică:

Impletit*

| d33a a răspuns:

Nu stiu. nu prea cred in asta. cred ca daca il tii impletit iti creste mai repede probabil pentru ca nu se toaca si este protejat mai bine happy

| mihaelutzamy a răspuns:

Da creste repede daca il tii impletit

| alexandra_6462 a răspuns:

Pai multe fete isi tin parul inpletit deoarece nu se incalce noaptea, dar daca tu il strangi risti sa il rupi nu sa-l faci sa creasca, intredevar il ajuti putin fortandul dar nu este cine stie ce mare diferenta daca vrei sa-ti creasca mai repede mananca sanatos ia vitamine si spalata des pe cap, asta nu inseamna o data pe zi, o data la 3 zile e cel mai indicatsi ia-ti varfurile cand se despica. Daca vrei mai multe informati da-mi un mesaj privat si-ti dau id meu si te ajut cu placere.