anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca fondul de ten accelereaza imbatranirea si ca in jur de 30 de ani se poate folosi.Asa este? Nu pot folosi fond de ten la varsta mea?(14ani)

Răspuns Câştigător
| luzy a răspuns:

Deci am o prietena care, de la 13 ani foloseste fond de ten...acum are 19, crede-ma ca are un ten ff frumos, si curat! insa ea nu foloseste cu chiluu [strident] ...cat de putin, cat la vedere sa acoperi! Unele fete il folosesc pentru:
-Ca au cosuri
-Ca au un ten deschis si incearca sa combine un fond de ten mai inchis la culoare
-Sa acopere
insa...vad ca aum toate fetele sunt `Antii fond de ten` din cate am ops nu mai e un trend! Bafta

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ar fi cea mai mare prostie pe care ai putea sa o faci.

| maryana5 a răspuns:

Doar daca te simti ca la 30 laughing
lasand gluma la o parte oh go on
si eu am 14 ani si nu folosescwinking
de ce sa folosesc? confused ca asa folosesc toate fetele din scoala? confused
eih bine mie imi place sa fiu unica tongue Daca sar toate oile in baltoaca trebuie sa sar si eu? laughing
xoxo, mary peace sign

| fabiola a răspuns:

Pentru ce sa-l folosesti, sa acoperi tineretea pielii pe care mai tarziu ai mai dori sa o ai? Naturaletea fetei, luminozitatea ei -pastreaz-o si apreciaz-o!

| www a răspuns:

De putut poti. dar nu are rost, poate doar daca chiar ai nevoie.

| alexuzha a răspuns:

Mai poti sa al foloseti dar numai cand ai puncte negre sau cosi pe care nu ai poti acoperi si nu al folosi in eccsces ca nu e bine si este normal sa te inbatraneasca daca al foloseti des daca al folosesti o data la 2 sapatania hai la 1 nu ati face nimic

| jo a răspuns:

Nu, nu accelereaza imbatranirea, ci din contra, mai ales daca este de calitate si are factor de protectie solara. Insa pe tine te face sa pari mai matura in aceeasi masura in care te face un taior si un coc cu sarmale: nu este potrivit pentru varsta ta. Te bucuri acum de cel mai frumos ten pe care il vei avea vreodata - crede-ma - si nu trebuie sa il acoperi cu nimic. Scopul fondului de ten este sa acopere imperfectiunile, cearcanele, sa dea tenului o textura omogena si atragatoare. Tu ai deja asta, asa ca nu ai nevoie de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rog sa ma crezi ca eu n-am folosit niciodata, cred ca e ceva oribil.am incercat o singura data si am crezut ca lesin cand m-am vazut in oglinda. da este adevarat, iti incarca porii, accelereaza imbatranirea, daca nu este de calitate contrastul este incredibil de oribil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ai folosi? esti tanara cu un ten superb, chiar daca mai apare cate un cos. Nu iti strica tenul de acum. Cand vei avea 35-40 de ani poti sa il folosesti pentru a corecta putin dar altfel nu este bine.